Vaihtoehto talouspaperille.

RetroPrinsessa

Meidän perheessä ei ole koskaan käytetty talouspaperia. Syitä on muutamia: ne talouspaperirullat on rumia, paperi täyttää roskiksen tosi nopsaan, tuntuu tuhlaukselta ja ihan ekologisestikin ajateltuna on parempi jos pärjää ilman. Hyvin ollaan pärjätty... Kunnes meijän Pyrpylä ryhtyi syömään kiinteitä...

Yhtäkkiä huomasimme, että wc paperirulla komeilee ruokapöydässä. Seuraavaksi huomasimme rahtaavamme talouspaperia kaupasta kotiin. Uaah, mulla ahistaa ne paperitollot ja rullat ruokapöydällä ja keittiössä. 

Tänään pyörähdimme Tigerissä ja sieltä löysin hauskoja luutuja. Kun avasin paketin, huomasin, että nehän on tosi pehmoisia. Leikkasin luutuja pienemmiksi pyyhkeiksi, kostutin pyyhkeen ja otin pöydälle mukaan neitosen ruokailun alkaessa. Kylläpäs oli kätevää kostealla rätillä pyyhkiä kasvoja, käsiä, hihoja ja housuja tarvittaessa. Lopuksi vain huuhtelin luutun ja laitoin kuivauskaappiin odottamaan seuraavaa ruokailua.

Jes, hyvästi uudestaan talouspaperi!! Kun pöytärätit ovat erinäköisiä kuin nämä, ei isukkikaan sekoita niitä keskenään. Omppuja käytetään siis vain  ja ainoastaan Pyrpylän pyyhkimiseen. Pöytäräteillä pyyhitään ympäristö lopuksi ;)

 

Kommentit

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Tämä idea pöllitään!

Raissi
RetroPrinsessa

Kiva juttu :)

ekoemo
ekoemo

Jee, oon muutamaan otteeseen käynyt Puutalobabyn talouspaperipostauksiin vinkkaamassa että pienillä pestävillä harsoilla ajaa saman asian, mutta hienoa että täälläkin!

Raissi
RetroPrinsessa

Juu, en tosiaan tiedä miks erityisesti tuo talouspaperin käyttö tuntuu minusta niin turhalta tuhlaukselta. Ehkä siks kun en ole sitä ikinä tarvinut/käyttänyt.

Kommentoi