Halloween muffinsseja

Ainekset:

130 g tummaa suklaata (eim. Pandan)
100 g margariinia
n. 2 ruokalusikallista kahvia (oman maun mukaan)
3 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
vajaa 2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
15 palaa after eightia

Vamista halloween-muffinssit näin:

  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Taikinamäärästä riittää taikinaa noin 12 kpl normaaleja muffinssivuokia. Kannattaa käyttää muffinssipeltiä, jos sellaisen omaat.
  • Sulata suklaa ja margariini erikseen. Sekoita jäähtynyt vahva kahvi margariiniin ja tämän jälkeen yhdistä myös sula suklaa kahvi-margariiniseokseen.
  • Vatkaa munat huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita suklaa, margariini, kahviseos vaahtoon kevyesti käännellen.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne varovasti käännellen muuhun taikinaan.
  • Leikkaa after eight suklaapalat pienemmiksi palasiksi ja lisää ne vielä taikinaan.
  • Täytä muffinssivuoat 3/4 täytteellä ja jätä tilaa kohoamiselle.
  • Paista uunin keskiosassa noin 15-20 minuuttia (kokeile vaikka hammastikulla kypsyys 15 minuutin jälkeen, mutta ei haittaa vaikka muffinssit hivenen meheviä sisustaltaan vielä olisivatkin)

Kuorrute:

4 dl vispikermaa

1/2 purkkia sunnuntain vanilijatuorejuustoa

vanilijakreemijauhetta

tomusokeria

100 g maitosuklaata (Pandan)

Valmista kuorrute näin:

  • Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  • Lisää vatkaamisen alkuvaiheessa kermaan vanilijakreemijauhetta noin  ruokalusikallinen sekä tomusokeria makusi mukaan.
  • Lisää valmiiseen vaahtoon vanilijatuorejuusto ja sekoita varovasti, mutta huolellisesti.
  • Sulata suklaa ja lisää se varovasti käännellen muuhun kuorrutteeseen.
  • Täytä pursotuspussi suklaavaahdolla ja pursottele jäähtyneiden muffinssien päälle kuorrutetta haluamallasi tavalla.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.