Mä en aio päästää sust irti koskaan

Hellouuuuu! Kipeenä jälleen..

Eilen koulussa sain sen ekan hpv rokotteen. Se piikki ei sattunu mut se aine.. Se sattu ihan hitosti oikeesti! En varmaa kestä niitä kahta muuta rokotusta, ja se jäykkäkouristus rokotekkin on tänä keväänä.. Eikä oikeesti, se sattu nii paljon..! Käsi tuli kipeeks, en saanu edes koulukirjoja reppuun ja takin laittaminenki päälle oli yhtä tuskaa. Illalla ku laitoin yöpukua ni tuntu et toi käsi lähtee irti, se sattu niiiiiii paljon D: Nukahdin melkein heti ku pääsin kotiin, ja nukuin varmaa seittemään asti.. Makoilin sängyssä melkein koko päivän sitte, kauheen kipee olo. Tänää en mennykkää kouluun koska vieläki on huono olo eikä aamulla lähteny edes kunnolla ääntä.

Oon sitte lueskellu blogeja, selaillu Weheartteja ja kuunnellu musiikkia. Katoinhan mä kaks pätkää Kostoaki :3 Huomennakaan en kyllä varmaan mee kouluun, sen verran huono olo on vielä.

 

Joo totanoin.. Tiistaina mä kävin siskon lukiossa vierailulla, eli en menny koko päivänä omaan kouluun tietenkään. En ollu koko yössä nukkunu paljoo yhtään joten  tunneilla tietysti väsytti. Mut se koulu oli tosi mukavan olonen, ja hienon näkönen paikka. Siellä sai tunnilla käyttää läppäriä ym. Meiän kouluun ei ees saa viedä läppäriä.. -.- Aion hakee just tohon samaan lukioon sitte ysin jälkeen.. Siihen on vielä ikuisuus :/ En jaksa oottaa.

 

Mut arvatkaapa montako kokonaista päivää mäkikisoihin on! 23 enää!! SIIS EN OIKEESTI VOI USKOO! 25 PÄIVÄN PÄÄSTÄ TEKI SAATTE NÄHÄ NE IHANAT MILJOONA KUVAA SIELTÄ ♥ AATELKAA NYT, YHTEISKUVA KAMIL STOCHIN, THOMAS MORGENSTERNIN JA KAIKKIEN NÄITTEN KANSSA ♥ NE TYYPIT ON MUN ELÄMÄ♥ EN JAKSA OOTTAA ♥

Eilen illalla listasin sitte mitä kaikkee pitää ostaa.. Aika pitkä lista tuli ja siitä puuttuukin varmasti yli puolet koska huono muisti 😀

 

– Kultanen iPhone 5s, jonka tosin ostan vasta rippikoulun jälkeen, koska ei oo rahaa ennen sitä

– Canon eos 1100D, jonka ostan myös rippikoulun jälkeen vasta

– iPhoneen jotain kuoria

– Kulmakynä

– Erisävysiä ruskeita luomivärejä

– Myös musta, pastellivärisiä ja joku punanen luomiväri

– meikkisiveltimiä

– kajaali

– ripsari

– meikkivoide

– peitevoide

– puuteri

– hiustenhoitotuotteita

–  hiuspuuteri

– hiusvärejä

– Kosto kausi 2 dvd

– PLL kaudet dvd:nä

– Gossip Girl kaudet dvd:nä

– Hanoi Rocks All Those Wasted Years kirja

– Johnny Thunders In Cold Blood kirja

– Johnny Thundersin levy jossa on 2 cd:tä ja 39 biisiä

– Hanoi Rocksin levyjä

– Poskipuna

– Huulipunia

Ja kaikenlaista muuta :Dd

 

Nyt mä jatkan tässä Wehearttejen selailua, ensin saatte kyllä ihanan kuvan ♥

 

kamil11.jpg

♥ Moimoiiii

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *