Salpausselkä 2014

Ajattelin nyt kertoa teille Salpausselän kisoista. Ne oli siis 28.2 – 2.3 tänä vuonna mutta mä olin vaan 2.3 siellä. Mentiin kaverin kanssa kahestaan. Juna lähti täältä aamulla 10:31 ja oli Lahessa sitten 12:52. Junamatka tuntu ikuisuudelta.. Kaverin sisko, joka asuu Lahdessa, tuli sitten meitä vastaan juna-asemalle ja vei meiät sinne kisa-alueelle, ei varmaan oltais selvitty sinne ilman sitä 😀

Kisa-alue oli jonkun verran muuttunu siitä kun viimeks olin kisoissa vuonna 2011. Siellä oli mun mielestä sellanen tosi ärsyttävä systeemi.. Siinä katsomossa oli sellanen portti mitä oli vahtimassa aina muutama, välillä vaan yks, järjestyksen valvoja. Ne päästi siitä portista sisälle vaan joitain katsojia joilla oli jotkut muoviläpyskät kaulassa, en tajunnu yhtään mitä ne oli. Muut pääsi siitä vaan ottamaan yhteiskuvia ja pyytämään nimmareita hyppääjien kanssa.

No, karsinnan aikana kun Kamil hyppäs, me oltiin kaverin kanssa eri paikassa enkä sen takia ehtiny saamaan sitä yhteiskuvaa. Ekalla kierroksella Kamil meni siitä niin nopeesti ohi etten ois sillonkaan ehtiny. Toisella kierroksella ihan melkein sain sen kuvan mutta siihen änkes jotkut aikuiset tielle ja Kamil ehti menemään siitä taas.. Palkintojenjaon jälkeen kesti aika kauan ennenku Kamil tuli taas ohi siitä.. Ootettiin kauheen pitkään ja kaverin kädet melkein jääty kun se piti kännykän kameraa esillä ja oli valmiina ottamaan sen kuvan.. Sit ku se viimein tuli nii taas jotkut änki meiän eteen ja Kamil ehti ottamaan vaan yhen kuvan ja sit sen piti taas mennä sinne jonnekki koppiin.. Mua harmitti tosi paljon etten saanu sitä kuvaa koska olin odottanu sitä niin kauan ja paljon.. Oltiin melkein viimiset siellä kisa-alueella mutta se yks järjestyksenvalvoja sano että se ei tuu enää takas ja kaikki lähti sieltä alueelta sitte pois.. Mua ärsyttää oikeesti niin paljon :'( 

Mä en kyllä tajua miks se sano ettei Kamil tulis enää pois koska moni muukin hyppääjä oli siellä kopissa ja eihän ne sinne tietenkään jää, pakkohan niitten oli tulla pois. 😀 Ois vaan pitäny jäädä siihen odottamaan. Ois voinu kyllä kestää aika kauan, jäätiin sinne muutenki melkein viimisiks katsojiks 😀

No, marraskuussa on Rukalla kisat, meen sinne tän saman ja yhen toisen kaverin, joka on myös kiinnostunu mäkihypystä, kanssa. Se toinen kaveri kannattaa Saksaa. Kuusamo on sen verran kaukana että todellakin ollaan siellä ne molemmat kisapäivät ja edellinenki päivä vielä.. Ja aivan varmasti saan nyt sen kuvan sitte ♥ Me sovittiin jo sen kaverin kanssa ettei lähetä sieltä ennen ku ollaan saatu ne kuvat ja nimmarit.

Tiiättekö te sen tunteen että sä osaat kyllä puhua enkkua mut ku sun edessä on kaikkein suurin idolis ja sun pitäis puhua sille, nii meetki ihan sekasin etkä saa sanotuks paljoo mitään? 😀 Mua jännitti eilen siellä just se etten sais sanotuks mitään järkevää.. Jos oisin saanu sen kuvan niin ei ois niin kauheeta odottaa Rukan kisoja.. Siihen on vielä melkein 9 kuukautta ja se on ikuisuus.. :'( En saanu otettua ku 4 kuvaa koska akku loppu.. Kaveri sai jonkun verran enemmän.

Mutta muuten ne kisat oli tosi onnistuneet. Kisojen jälkeen käytiin sitte ostamassa Hesburgerista ruokaa ja koska se meni just kiinni nii mentiin syömään kaverin siskolle. Sen jälkeen lähettii juna-asemalle ja ostettiin liput. Kun katottiin netistä niitä lippuja nii ne ei ollu edes 20 euroa mutta nyt ne oli melkein 30… Mulla ei edes ollu nii paljon rahaa nii oon nyt kaverille velkaa sitte.

Junassa meillä oli huonot paikat, oltiin luvattu soittaa sille kaverille joka ei ite ollu mukana, nii mentiin sitte puhelinkoppiin aika pitkäks aikaa pölisemään sen kanssa 😀 Ja loppumatka istuttiin leikkivaunun vieressä niillä sinisillä tasoilla 😀 Junassa sitte kaverinki akku loppu 😀 Ei nähty mistään enää kelloo.. Ku pääsin kotiin olin tosi väsyny ja kävin melkein heti nukkumaan. Eilen meillä ois ollu jo koulua mutta en jaksanu mennä ku väsytti kauheesti kisapäivän jälkeen ni äiti sano että saan jäädä kotiin. 

Nyt laitan tähän ne neljä kuvaa mitkä sain otettua 😀 Kaveri lähettää mulle jossai vaiheessa ne mitä ite otti niin muokkaan ne sitte tähän postaukseen. 

2014-03-02+13.30.08.jpg

2014-03-02+14.10.39.jpg

Jossain vaiheessa siellä sato aika paljon lunta 😀 Mun huppu oli ihan märkä. Tässä kuvassa se portti näkyyki jo aika hyvin. 

 

Seistiin kyllä paikoillaan sen verran kauan, että mun jalat oli ihan kipeet, hyvä että kävelemään pystyin 😀 Ja mulla oli ollu koko päivän kengissä kauheesti kiviä, junassa vasta sain ne otettua pois, oli kyllä kipeet jalat 😀 

2014-03-02+14.13.24.jpg

2014-03-02+14.22.47.jpg

Tässä on sitte sen yhen kaverin suosikkihypääjä, sen joka tulee Kuusamoon meiän kanssa 😀 Andreas Wellinger, Saksalainen.

Ja nyt paljon kuvia Kamilista ♥ 🙂

5985532-kamil-stoch-900-662.jpeg

kamil31.jpg

kamil5.png

kamil6.jpg

kamil9.jpg

kamil14.jpg

kamil16.jpg

kamil17.jpg

kamil18.jpg

kamil19.jpg

kamil11.jpg

kamil12.jpg

kamil26.jpg

kamil29.png

kamil20.jpg

kamil21.jpg

kamil30.jpg

kamil27.jpg

kamil42.jpg

kamil48.jpg

kamil49.jpg

kamil50.jpg

kamil51.jpg

kamil55_0.jpg

 

Kamil johtaa taas maailmancupia ♥ Se voittaa sen 😉 Hahah, ainiin, päätettiin kavereiden kanssa että ostetaan sinne Kuusamoon vip liput että ei jäädä taas sellasen portin taakse missä on kaikki.. Ja mennään sinne nii aikasin että päästään eturiviin, ja jos yks lähtee käymään jossai ni muut pitää paikkaa ettei kukaan pääse siihen 😀 Sit ainaki saadaan ne kuvat ♥ En malta odottaa marraskuuhun!  

suhteet oma-elama liikunta ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *