Arkionni

Olen nyt useamman päivän ollut vaan jotenkin niin onnellinen. Se miten pienistä asioista voi tulla hyvälle mielelle, on uskomatonta. Monesti haaveilee suuria, kaukaisia asioita, mutta unohtaa katsoa ihan siihen lähelle. Minäkin olen kuumeillut taloa, vauvaa, häitä ja ties mitä vaikka mulla on ihan parasta just nyt.

Meillä on kaikki hyvin. Poika kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Perjantaina oltiin äiti-lapsijumpassa, niin siellä hienosti osas touhuta kaikkea. Lauantaina oppi kävelemään ihan itse ♡ Mies on ollu useamman päivän vapaalla ja viettänyt paljon meidän kanssa aikaa. Tehnyt ruokia, siivoillut paikkoja ja antanut myös mun nukkua. Miten korvaamatonta, kun on tuollainen mies. ♡ Minäkin olen saanut uutta potkua elämään ja huomattavasti paremmalla tuulella kokoajan.

Jotenkin unohtanut hetkeksi kaikki haaveet, jotka on vielä turhan kaukaisia ja keskittynyt miettimään miten tätä hetkeä voisi kehittää. Meidän nykyistä kotia ja suhdetta mieheen ja poikaan sekä omaa hyvinvointia. Siinä onkin ihan riittävästi. Varsinkin, kun työt alkaa elokuun alussa ja sitä ennen haluaa vaan nauttia elämästä pienen taaperon kotiäitinä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *