Haaveita

En ole oikein koskaan uskonut haaveisiin, olen kyllä haaveillut silti varmaan kaikkien edestä. Ajattelin jotenkin, ettei nyt minun haaveeni voi käydä toteen, korkeintaan ihan pienet pikkuhaaveet. Monta kertaa on pudonnut liian korkealta ja päättänyt pysyä jalat maanpinnalla. Kuitenkin salaa toivonut ties mitä.

Suurin unelmani oli aina saada oma lapsi. Sen jo melkein hylkäsin edellisen miehen kanssa, koska hän ei lapsia halunnut. Onneni olikin muualla ja haave toteutui nykyisen ihanan mieheni kanssa. Sain vihdoin kokea raskauden ja äitiyden. Avata äitiyspakkauksen, ostaa vaatteita ja hoitotarvikkeita vauvalle, sisustaa vauvan huoneen, silittää ihanaa vauvamasua, ostaa unelmien vaunut, liittyä vauvaryhmiin ja mitä kaikkea muuta.

Toinen unelmani oli saada mies, jonka kanssa elää koko loppuelämäni. Nyt minulla on mies, jonka kanssa tammikuussa kihlauduttiin. Ja saan toivottavasti myös ihanat häätkin.

Nyt haaveissa olisi löytää oma koti. Omakotitalo, jonne toivottavasti saataisiin vielä ainakin yksi pieni ihminen. Ehkä mahdollisesti kolmaskin ♡Haaveilen suuresta perheestä ja mietin nimiäkin etukäteen.

Lisäksi minulla on ainakin miljoona muuta haavetta, mitä elämäni aikana haluaisin tehdä. Suurinosa liittyy tekemisiin lapsemme ja mieheni kanssa. Matkustelua, eläimiä, kodinlaittoa, ystäviä, harrastuksia, kaikkia ihania kokemuksia ja uusien asioiden oppimista.

Onni vaan kasvaa, kun ajattelen tulevia hetkiä ja kokemuksia yhdessä oman perheen kesken. Toivon koko sydämestäni, että saan nauttia pitkään kaikesta tästä ♡

Tällä hetkellä ensimmäistä kertaa ikinä uskallan ajatella pidemmälle ja luottaa elämään. Nyt vihdoin suurin unelmistani on toteutunut. ♡

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *