Hyvänolonhetkiä

Kirjoittelin tätä postausta jo jonkun aikaa sitten, mutta tämä jäi kesken kaiken tän arjen keskellä. Tänään jatkan tätä vihdoin.

Nimittäin juuri pyykkiä laittaessa mietin, et miten mieletön tyydytys tulee siitä, kun saa pojan vaatekaapin täyteen puhdasta vaatetta siisteihin riveihin. Siinä samalla mietin muita asioita, mistä kaikesta saa tommosta hyvänolontunnetta.

Näinä tiukempina aikoina eniten tyytyväisyyttä on tuonut se, kun saa rahaa ja voi ostaa kaapit täyteen ruokaa. Se tunne, kun jääkaappi on täynnä ruokaa eikä tarvitse taas hetkeen miettiä päätään puhki, mitä tekee pojalle ruuaksi, kun kaapin valikoima on huvennut. Saa laittaa leivälle muutakin, kun voita ja kurkkua, jos aina sitäkään on.

Yksi iso ilo on saada keittiö siistiksi ja astianpesukone päälle. On kiva alottaa aamu aina, kun koneessa on puhtaat astiat ja pöydät siistit. Sama tunne on myös, kun saa pyykkikaapin korit tyhjiksi likapyykistä ja kuivaustelineetkin on tyhjinä. 🙂

Päivällä hyvää mieltä saa ruuasta, joka on edellisenä päivänä jo tehty ja saa hyvillä mielin mennä ulos leikkimään pojan kanssa, kun tietää ruuan odottavan sisällä ja poika pääsee heti syömään.

Rakastan niitä hetkiä, kun poika hyvällä ruokahalulla syö kaikki ruuat ja juo hyvin. Tai kun hän nukahtaa heti päiväunille, kun pääsee pitkälleen.

Hiljaisuus on musiikkia korville, kun vielä lelut on kerättynä pois lattialta, missään ei ole pyykkiä tai muuta sotkua ja kahvi tuoksuu kupissa. Juuri avattu suklaalevy aivan nenän alla, croisantti täytettynä lautasella odottamassa haukkua sekä lempiohjelma play- nappia vaille valmiina.

Tyydytystä tuo myös juuri siivottu koti sekä aivan putipuhtaat raikkaat lakanat vuoteessa, kun menet saunanraikkaana nukkumaan rasvattuasi ensin kuivat jalkapohjat ihanalla pehmeällä voiteella.

Se tunne, kun saa miehen kanssa kaksin istua pitsojen kanssa katsomaan yhteistä lempisarjaa tv:stä ja olla puhumatta mitään.

Elämä on täynnä ihania hetkiä ja asioita, kun vain oikeasti katselee ympärilleen, voi saada sydämensä täyteen hyvää mieltä. ♡

Mikä tuo juuri sinulle onnellista mieltä ja tyytyväisyyttä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *