Olipa kerran kuumeilija

Mä kerron teille yhdestä mun elämäni kivoimmista asioista. Tämä on jotain semmosta, mihin ei uskoisi ennen kuin saa olla osa sitä.

2016 vuoden loppupuolella, kun päätettiin miehen kanssa jättää ehkäisy pois ja oltiin toiveikkaita vauvan suhteen, minä päätin etsiä muita vauvakuumeilija- kavereita. Löysin vauva.fi foorumilta kuumeilija keskustelun ja sitä kautta aloin keskustella naisten kanssa, jotka myös haaveilivat vauvasta.

Jossain vaiheessa tulin raskaaksi ja poistuin keskusteluista, kunnes tuli keskenmeno. Tämän jälkeen palasin takaisin etsimään tätä keskustelua ja huomasin, että he olivat juuri tehneet facebookkiin ryhmän, johon minäkin pääsin mukaan.

Tästä kaikesta on jo yli 2 vuotta ja vielä tänäkin päivänä tämä ryhmä kuuluu jokapäiväiseen elämääni. Meillä on kaikilla nyt jo lapset ja me elämme samantyyppistä arkea kaikki eripuolilla Suomea. Joka päivä vaihdamme kuulumisia ja laitamme kuvia elämästämme. Olemme nähneet raskausaikana sekä pienten kanssa toisiamme. Ja mikä parasta, huomenna me näemme jälleen. ♡

Sinä, joka mietit yksinäisenä jotain asiaa, niin etsi netistä tai mistä vaan, vertaistukea. Ihmisiä, jotka tietää miltä sinusta tuntuu. Oli se sitten iloinen tai surullinen asia, toivon ettet jää yksin. Rohkaise mielesi ja puhu jollekin. Voit löytää elämänmittaisen ihmissuhteen, vaikkei ehkä juuri sinun paikkakunnaltasi, niin jostakin muualta. Maailmassa on varmasti aina joku, joka kaipaa ystävää tai juttuseuraa.

Minä sain todennäköisesti loppuelämäkseni ihanat ihmiset keskustelutaajuudelle ja ainakin ihanat muistot kuumeilu- ja vauva-ajalta. Saimme yhdessä puhua kaikesta,kysyä mitä vain, miettiä kaikkia ongelmia ja jakaa iloja sekä suruja. Tämä ryhmä on ollut paras tuki tuoreelle äidille ja toivon, että jokainen äiti saisi tämänkaltaisen tukijoukon itselleen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *