Ihmeplätty

Ripaus raakaa

Avokadopasta, banaanipehmis, Mutti-tomaattisoosi, lehtikaalisipsit. Somen myötä kotikokit ovat saaneet uutta pontta köökkeihinsä, sillä some-ilmiöiksi paisuneita reseptejä on nyt vain pakko jossain vaiheessa kokeilla, ihan jo siksikin, että ylenmääräinen hypetys ei voi olla pelkkää ilmaa. Ja kyllä, yleensä lopputulos on hypensä ansainnut.

Monissa blogeissa on hehkutettu parin aineen ihmeellisiä banaanipannareita. Raaka-aineet hiukan vaihtelevat, mutta perusajatus on sama, pannarit syntyvät pitkälti banaanista ja munista. Kokeilin tätä kerran jo aikaisemmin, eikä ollut kummoinen lopputulos, mutta myöhemmin paljastui syy; muussasin banskut haarukalla munien joukkoon, mutta ehdottomasti kannattaa laittaa blenderi laulamamaan.

Ja olivathan nämäkin hyviä! Ei varmana jää tähän kokeiluun. Seuraavaksi voisin hankkia kauan kaavailemani valurautaisen pannaripannun, jotta näihin saisi sen kauniin pyöreän muodon. Nyt vain kaatelin isolle pannulle taikinakekoja.

Paistamiseen tulee käyttää runsaasti kookosöljyä, sillä tavallaan se on yksi raaka-aine, josta tulee makua ja rapeutta.

Koska halusin annoksesta täysin maidottoman, tein kerman soijavispistä (huomattavasti parempaa kuin kauravispi, mutta nämä ovat makuasioita). Ja seuraksi ISO kasa marjoja, tuo kuvassa näkyvä pieni keko mustikoita ei riittänyt alkuunkaan.

Toimii jälkkärinä, välipalana, jopa viikonlopun myöhäisenä aamupalana. Ja tietenkin ryhdyin heti raksuttamaan päässäni variaatioita näistä..miltäköhän raakakaakaojauhe maistuisi näissä? Tai kookosjauho? Mitä jos turauttaisin joukkoon lisäksi hieman banaanijauhetta, olisiko lopputulos jo liian banskuinen? Ei auta kuin kokeilla!

Kommentit

Kaunis ja oma elämä

Raakakaakaojauhe sopii huikeen hyvin banskupannariin! Raakasuklaaöveriletun saa kun heittää banaani-munaseokseen raakakaakaojauhetta, valmiin letun päälle vielä raakasuklaalevyn palasia ja pähkinöitä, omomom :) Tosin vähemmälläkin raakasuklaalla varmaan pärjäisi :D :D

kerran kokeilin heittää sekaan fastin pudding jauhetta mutta koostumus ei tykännyt hyvää :/ maku oli tosin kyllä herkullinen :)

TiiaJ
Ripaus raakaa

madd3: joo täytyy tosiaan kyllä kokeilla tuota kaakaota ja suklaata, varmana sopii ku nakutettu :) Ja pähkinät myös.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ymmärsinköhän mie nyt vaan väärin, mutta ei tää annos kyllä täysin vegaaninen ole vaikka kerma olis mitä, jos lettujen pääraaka-aine on kananmuna ;) Mut hyvältä näyttää joka tapauksessa!

TiiaJ
Ripaus raakaa

Vierailija: No niinhän onkin! Keskityin vain tuohon kermaan niin intopiukkana :P Korjaan asian.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.