Uudenvuoden pommi

Ripaus raakaa

Ihanaa huomenta vuoteen 2014!

Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet. Nyt kannattaa muistella mitä edelliseltä vuodelta on opittu ja miten sen tuomat opetukset voisi hyödyntää tänä vuonna. Itse haluan ainakin vielä entistä enemmän luottaa elämään ja sen tuomiin ihanuksiin sekä ottaa rennommin! Ja rennolla tarkoitan henkistä puolta eli sitä, ettei ota turhaa stressiä asioista, joihin ei voi vaikuttaa tai yritä olla vastuussa kaikesta. Huolettomuus olkoon tämän vuoden sanani.

Vuoden ensimmäinen aamu alkoi, yllätys yllätys, ruispuurolla ja tällä kertaa mansikkahillon lisäksi terästin sitä varsinaisella pommilla, nimittäin Greenfinn´sin ruusunmarjarouheella.

Ruusunmarja on mieletön kotimainen superfood, sillä sen vitamiinimäärät ovat huimat verrattuna moneen muuhun marjaan. Sinänsä harmi, että ruusunmarjaa käytetään niin vähän, lähinnä omat muistot siitä liittyvät lapsuuteen, kun naapurinpojat heittelivät ruusunmarjapommeja ja siemenet kutittivat ihoa hurjasti. Ruusunmarjassa on 100 grammaa kohden C-vitamiinia 1250 mg, kun esimerkiksi mustikassa lukema on 15 mg, tyrnissä 165 mg ja appelsiinissa 51 mg. Ruusunmarja pesee kilpakumppaninsa siis kuus-nolla.

 

 

Kommentit

annam_
anna k.

Vasta vähän aikaa sitten ostin itsekin samaa rouhetta! Ja karpalorouhetta myös, marjajauheet on aika huippuja :)

TiiaJ
Ripaus raakaa

Niin ovat! Kätevässä muodossa käyttää ja säilyttää, jos ei ole esim. isoa pakastinta tai ei ole viitsinyt viettää kesää marjassa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.