Uusia tuulia keittiössä - ja muuallakin

Ripaus raakaa

Pahoittelut hiljaisuudesta!! Meille on tässä välissä ilmestynyt kotiin kymmenen uutta sormea ja varvasta <3 Siksi blogin ja keittiönkin puolella on pitänyt hissua. En ole ehtinyt puuhailemaan keittiössä juurikaan mitään. Välillä oon vasta illalla ehtinyt syödä aamupalasta seuraavan sapuskan ja usein ruoka on kaikkea muuta kuin terveellistä. Makaroni keittyy yhdelläkin kädellä (söin oikeesti eilen makaronia ja tonnikalaa, apua!), mutta salaatin ainesosien pilkkominen viekin jo liikaa aikaa - ainakin tämän pikkutyypin mielestä.

Sinänsä ärsyttävää, sillä juuri nyt haluaisi syödä mahdollisimman terveellisesti ja monipuolisesti monestakin syystä; imetys, valvominen, ulkoilun vähyys nyt ollen muutamia syitä. 

Tuossa kuvassa on tämän päivän aamupala, mysliä ja banaania riisimaidolla puoliksi syötynä, hah! Oli pakko lopettaa kesken, sillä tyyppi vaati ruokaa ja HETI! Siinä jää äidin myslit kakkoseksi. Nyt onneks tänään tein erittäin lupaavan hankinnan, kantopussin. Siksi ehdin tänne blogiinkin ja keittiössä on kohoamassa spelttikaura-sämpylät. Ehkä siis nyt postaustahtikin tästä taas tokenee.kuvat tosin ovat varmaan enemmänkin kännyllä otettuja. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.