Ladataan...
ROAD TRiP READY

Meidän vuodenvaihde meni tällä kertaa juhliessa ystävien häitä. Olipa mukava päästä oikein kunnolla laittautumaan. Lasten saamisen jälkeen vuodenvaihteet on menneet lähinnä kotona melko rauhallisissa tunnelmissa joten tämä oli nyt vähän erilaista. Kivat häät oli ja hyvät bileet, mikä on myös tuntunut tänään. Meni aikalailla aamuyön tunneille eikä unta ehtinyt siis kovin paljon saada. Mutta välillä on hyvä käydä oikein kunnolla viihteellä niin jaksaa arkea taas pyörittää uudella tarmolla.

Meillä on vähän uuden vuoden lupauksiakin miehen kanssa. Tai ei nyt varsinaisesti vielä koko vuodelle mutta näin ensi alkuun tammikuulle. Sovittiin tammikuun ajaksi herkutonta ja lisäksi mulla on someilu rajoitus eli facebookissa yms. ajantuhlaus paikoissa saa kerran viikkoon vaan käydä ja mies taas lupasi kunnostautua löhöilemättömyydellä eli iltasin töiden jälkeen ei jämähdetä sohvalle löhöilemään vaan urheillaan, puuhataan ja leikitään lasten kanssa tai tehdään kotitöitä. Tammikuun jälkeen on sitten hyvä pyrkiä jatkamaan samalla tyylillä. Enemmän aikaa perheelle ja muulle tärkeälle ja vähemmän koneella roikkumista molempien osalta. =)

Oikein hyvää uutta vuotta 2014 kaikille!

Ladataan...
ROAD TRiP READY

Hei vaan, joulu alkaa olla ohitse. Tai ainakin omalla kohdalla käy yleensä niin, että joulupäivänä alkaa vähitellen jo tuntumaan kaikki jouluun liittyvä puulta ja katse suuntautua eteenpäin. Sama näyttäisi olevan tänä vuonna.

Yleensä me ei olla mitenkään erityisemmin juhlistettu vuoden vaihdetta. Tänä vuonna on kuitenkin poikkeuksellinen vuoden vaihde tiedossa, kun meillä on kavereiden häät juuri tuolloin. Kerrankin pääsee oikein kunnolla laittautumaan mekkoa ja glittereitä myöten.
Innostuinkin tänään ideoimaan ja etsiskelemään kampauksia. Varsinkin kun mulla on alkuvuodesta tulossa myös valmistujaisjuhlallisuudet ja meinasin niihin itse laittaa hiukset.

Annoin itse itselleni joululahjaksi uuden hiusten kihartimen. Olin tässä tapauksessa täysin blogimainonnan uhri jos nyt voi uhrista puhua kun on tyytyväinene hankintaansa!? Juuri näin joulun alla parissakin mun lukemassa blogissa esiteltiin Remingtonin Pearl pro curl kiharrinta ja niinpä minä tyttökin innostuin ja marssin ennen jouluaattoa ostamaan itselleni kyseisen kihartimen pukin konttiin.

Tietysti sitten piti heti päästä kokeilemaan kyseistä kiharrinta ja kyllä sillä vaan nätit kiharat tulee. Tuommoiset isot, huolettomat. Aika tarkkana saa olla, että ei näppejänsä polta, mutta muuten helppo käyttää. Aiemmin olen tehnyt kiharat suoristusraudalla ja vaikka se toki onkin oiva tapa tehdä kiharoita ei se ehkä ole aina niin takuuvarma. Ainakin omalla kohdalla jokunen suortuva saattaa välillä jäädä vähän huonommin kiharrettua.

Mulla on myös pari hyvää paikkaa mistä löytyy helppoja, kivoja kampauksia ohjeineen. Toinen on facebookista löytyvä Hair tutorials sivusto ja toinen The small things blog josta olenkin jo aiemmin tainnut mainita. Kokeilin tänään useampaakin eri kampausta mitä noista löysin mutta tässä nyt parista kuvia. Noihin molempiin meni kihartamista lukuunottamatta viitisen minuuttia aikaa, joten ei mitään kovin vaikeita kumpikaan. Toki jos jotain oikein spesiaalia kampausta tai paljon erikoisuuksia sisältävää kaipaa niin silloin varmasti kannattaa mennä ihan kampaajalle. Mutta vähän yksinkertaisemmat syntyy kyllä yllättävän helposti omin pikku kätösinkin. Ja pienillä kikoilla saa hienonnäköisiä lopputuloksia. =)

Tämmöisiä joulupäivän puuhia siis täällä. Nyt katselen Rakkautta vain elokuvaa. Se on semmonen joka kuuluu mun mielestä jouluun. En tiedä onko se tänä vuonna jo tullut telkkarista, vaikka ennen joulua. Mulla on kuitenkin mennyt täysin ohi jos se on tullut ja halusin varmistaa, ettei kyseinen leffa jää tänä jouluna katsomatta ja laitoin oman dvd:n pyörimään. Tuon jaksaa katsoa monta kertaa niin ei haittaa vaikka se vielä tulis telkkaristakin. =)

Pages