"JOULU"SiiVOUSTA YMS.

ROAD TRiP READY

Mulla ei itse asiassa ole mitään kovinkaan järkevää asiaa kirjoitettavana, kunhan teki vaan mieli ulkoistaa turhanpäiväisiä ajatuksia tänne.

Ensinnäkin, kuten kuvista näkee niin syksy alkaa ottamaan otettaan mustakin, mikä näkyy pukeutumisvärityksessä. Kohta vois alkaa polttelemaan kynttilöitä ja fiilistelemään pimeitä syysiltoja. Kunhan ensin saa "joulu"siivouksen tehtyä.

Kyllä vain, mä oon alkanu jo tekemään "joulu"siivousta. Joulu heittomerkeissä siksi, että on kai vähän aikaista vielä puhua joulusta. Noin niin kuin perinteisestihän joulusiivous on sitä, että siivotaan ja puunataan koti kaappeja myöten kuntoon. Multa toi ei oo oikeen aiempina vuosina onnistunu ku oon aina aloittanu liian myöhään, koska olen ollut aivan liian optimistinen sen suhteen missä ajassa kerkeen mitäkin tehdä.
Aiemmista vuosista oppineena teinkin nyt sitten aivan toisella tavalla ja aloitin siivoamisen ajoissa. Ja ehkä ihan hyvä näin, nimittäin oon vasta saanut yhden huoneen siivottua ja eihän siihen mennyt kuin 4 vkoa ja eihän tässä oo enää kuin n. 150 neliötä siivottavana. =D

Jotta saisin tän urakan kuitenkin jo hyvissä ajoin eli marraskuun puoleen väliin mennessä tehtyä ehdotin kavereille, että järkätään pikkujoulut meillä marraskuun puolessa välissä. Oon päättäny, että siihen mennessä tämä perusteellisempi siivoushomma on hoidettu. Oon itse asiassa jo aika hyvin päässy vauhtiin. Harmi vaan, että esim. opinnot hidastaa tätä mun hommaa. =D Ihan siis vaan siksi kun tykkään tämmösiä hommia tehdä itsekseni rauhassa ja paras aika siihen on päivällä, kun mies on töissä ja lapset hoidossa. Niin ja kun on luennot ja pakolliset opetukset. Mutta toisaalta, hiljaa hyvä tulee.

Ja mitäs kummaa tossa yhdessä kuvassa tapahtuu?

Meidän nuorimmainen oli keksinyt hiekkalaatikolla hienon idean laittaa hiekkaa kaula-aukosta bodynsa sisään. Mä ihmettelin housuja riisuessa kun alkoi hiekkaa valumaan lattialle...

Kommentit

Ellunkana (Ei varmistettu) http://poromiehenmuijasallassa.blogspot.fi/

nyt tulin tänne sivuille ja kivoilta näyttää, ihan sun tyylinen blogi! ;) ja kuvat on tunnelmallisen näköisiä ;)

Ellunkana (Ei varmistettu) http://poromiehenmuijasallassa.blogspot.fi/

ja kunhan olet siellä suorittanut siivouksen, niin tervetuloa Sallaan siivoamaan ;) voitte majoittua tuossa meidän tien varressa asuntoautossanne ;)

Kommentoi