KARHUNPALVELUS

ROAD TRiP READY

Tuo otsikko viittaa jossain määrin ironisesti siihen mitä tämä blogin perustaminen mulle on. Tässä oon kuukauden päivät pyöritellyt ajatuksissani blogin perustamista ja siitä jo kertaalleen luopunut. Yksi syy on se, että elämä on niin täynnä kaikenlaista, että en periaatteessa ehtis mitään blogia pitämään. Mutta silti se kokoajan palaa mieleen niin ajattelin antaa tälle hommalle mahdollisuuden. Haluaisin, että tämä ois yks mukava ”harrastus” tai jonkinlainen itseilmaisemisen muoto mutta pelkään, että tämä on vaan karhunpalvelus ja kohta oon ihan ressissä siitä, että pitäis taas jotain tekstiä tänne tuottaa. Katsotaan kuin käy.

 

Jos jotain tietoja kertoisin itsestäni. Olen siis 32 v. äiti kahdelle pojalle (-09 ja -12 syntyneet) ja mieskin löytyy. Viimeinen opiskeluvuosi on alkamassa. Harrastuksiin kuuluu lähinnä kaikenlainen kuntoilu ja syksyisin aina muutaman kuukauden koen jonkinlaista käsityövimmaa joka nuupahtaa hyvissä ajoin ennen joulua. Tämän blogin sisältö tulee olemaan vaihteleva sen mukaan mikä elämässä on eniten pinnalla mutta mm. asuntoautoilusta tulee kirjoiteltua kun ollaan vähän niin kuin aloittelevia karavaanareita.

Itse tykkään katsella blogeista paljon kuvia ja näin ollen yritän itsekin rikastuttaa sisältöä kuvilla ja pitää tekstit lyhyenä. Mutta varoitan, että mulla on paha tapa jaaritella. Tämäkin teksti uhkaa vaan jatkua ja jatkua joten lopetan nyt tähän.

 

 

Kommentoi