PAPERiTAiDETTA

ROAD TRiP READY

Hei vaan ja terveisiä sairastuvalta ja origamitehtaasta. =)

Meillä nuorimmaisella taas nousi kuumetta eilen ja jatkuu edelleen. Tuossa se nukkuu sohvalla vieressä, vaikka onkin kyllä ollut ihan hyvävointinen lääkityksen voimalla. Me on siis luuhattu sisällä (mikä alkaa jo vähän tuntua mökkihöperöitymisfiiliksenä). Vanhempi lapsi kiikutti mulle eilen keittiön laatikosta ihan tavallisen paperisen lautasliinan ja halusi, että taittelen siitä jotain. Siinä sitten jotain väkersin ja tuli mieleen origamit ja aloin niitä näyttämään lapselle netistä. Kuvahaulla vastaan tuli erilaisia taitteluohjeita ja pakkohan sitä oli kokeilla. Innostuin sen verran, että lupasin lapselle, että tänään tehdään kunnon paperista ja erilaisia.
En ole siis koskaan ennen origameja tehnyt ja pitikin kuvien lisäksi etsiskellä ohjeita Youtubesta. Yllättävän vaikeaa ja keskittymistä vaativaa hommaa ja todellista väkertämistä. Sopii mulle kun mä tykkään väkertää käsilläni, mutta silti noissa viidessäkin oli hommaa. Varsinkin kun tuo pikkupotilas kaipasi huomiota eikä yhtään tykännyt, että äiti toljottaa videoita. Mutta sainpahan muutaman väännettyä. Voin suositella kokeilemaan jos tykkää askartelusta ja muusta pikkutarkasta keskittymistä vaativasta väkertämisestä. Mä käytin ihan tulostuspaperia.

Mitään kovin kummoisia ei siis ole tänä viikonloppunakaan tehty. Tämmösiä nää viikonloput tuppaa olemaan kun mies on töissä. Nyt on onneksi tulossa taas pari viikonloppua, että ollaan koko perhe ihan vapaalla. =)

 

Kommentoi