SAMA PAiKKA ERi AiKA

ROAD TRiP READY

Matka meidän kotoa aika moneen paikkaan kulkee saman sillan kautta ja yllä olevia maisemia on tullut siis katsottua useampaan otteeseen. Useammin kuin kerran oon todennut kuinka erilaiselta sama paikka voi näyttää jo pelkästään eri vuorokauden aikaan, saatikka sitten eri vuoden aikaan. Olenpa jopa suunnitellut projektia jossa ottaisin samasta kohdasta kuvan aina eri vuorokauden ja vuodenaikoihin ja tekisin siitä sitten kollaasin. Nyt kun tulee kuljettua paljon pyörällä täytyy varmaan alkaa toteuttamaan tuota suunnitelmaa.

Ylläolevat kuvat on eiliseltä. Vasemman puoleiset kuvat aamulta. Oli jotenkin tosi erikoinen näkymä kun samaan aikaan oli sumua ja toisaalta aurinko paistoi. Oikean puoleiset kuvat illalla ysin aikaan otettuja. Harvemmin tulee tuohon aikaan liikuttua pyörällä. Perheellisenä sitä on yleensä nukuttamassa lapsia ja jos on liikenteessä niin ennemmin autolla. Olin kuitenkin eilen eräässä koulutuksessa ja sieltä palaillessa oli taas niin kaunista, että pitihän sitä napsaista taas kuvat.

Muuten tämä aamu on mennyt varsin kiireettömissä tunnelmissa aamupalaa syöden, kahvia juoden ja musiikkia kuunnellen. Tämmöinen kiireetön aamu onnistuu hienosti kun jättää aamuluennot väliin. =D Se tuleekin sitten kostautumaan tenttiin lukiessa. Ja vielä vähän tän aamun musiikkia.

http://www.youtube.com/watch?v=7GDQGAZunEg

Kommentoi