SiLLiSALAATTiA

ROAD TRiP READY

Päädyin selailemaan mitä tänne blogiin on nyt sitten tullut rustailtua ja totesin, että aikamoista sillisalaattiahan tämä on.
Jostain luin, että hyvässä blogissa on selkeästi rajattu aihealue. Mun blogi ei siis ilmeisesti lukeudu hyviin blogeihin. =D

Mutta kai se pääasia on, että tästä tekee omannäköisensä ja mä kai oon itsekin vähän sillisalaattia. Monesta asiasta kiinnostunut ja monta rautaa tulessa.
Toki ihan alkuun kun tätä blogia suunnittelin, ajattelin kirjoittavani asuntoautoilusta ja siihen liittyvistä asioista, eikä tämä suunnitelma olekaan periaatteessa mihinkään muuttunut. Mutta tällä hetkellä asuntoauton hankintahomma on vähän vaiheessa niin kuin olenkin kirjoittanut ja vaikka kyseinen vempele onkin tarkoitus laittaa hankintaan vielä tämän vuoden puolella, menee sen saaminen ensi vuoden puolelle joka tapauksessa. Niinpä siitä aihealueesta ei vielä hetkeen ole jatkuvasti kirjoitettavaa, mutta asia todennäköisesti muuttu jonkin verran kunhan oma asuntoauto saadaan.

Toistaiseksi siis tämä blogi tulee jatkumaankin tällaisena sillisalaattina. Varmasti jonkin verran kirjoittelen hyväksi kokemiani ruokaohjeita, ehkä joskus vähän treenailusta, nyt syksyn mittaan vähän sisustuksesta ja sitten vaan kaikenlaista yleistä sälää.
Ja yksi mitä varmasti tulee olemaan on valokuvat. Itse asiassa oon miettinyt, että tekisinkö välillä vaan semmoisia valokuvapostauksia mihin laittaisin ihan kaikenlaisia randomkuvia mitä on tullut napsittua. Joskus kun olisi kivoja kuvia jotka ei oikeen sovi mihinkään tiettyyn aihealueeseen.
Sopivasti siis tähän vielä päätteeksi pieni sillisalaatti kuvistakin. Nämä on siis vuosien varrella napsittuja ja en siis ole nyt raskaana vaan raskauskuvat on tuon pienemmän lapsen odotusaikoina otettuja. =)

 

Kommentit

Eeru
Packing peanuts

Mun mielestä sillisalaatti on sallittua ja oikeastaan aidosti mielenkiintoista blogeissa. Harva (ns. hyväkään blogi) oikeasti pysyy tiukasti vain yhden aiheen parissa.

Terveisin toinen yhtä sillisalaattimaista blogia pitävä ;-)

ROAD TRiP READY

Niin se kyllä munkin mielestä on, että sillisalaatti usein on aidosti mielenkiintoista. Jos yrittäisi väkisin pysyä jossain tietyssä aiheessa niin herkästi se sitten näkyisikin väkisin vääntämisenä. Parempi vaan tehdä semmoista mikä tuntuu parhaalta ja omalta tyyliltä! =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.