THiS AiN’T A FOOD BLOG BUT…

Jo toinen ruoka-aiheinen juttu lyhyen ajan sisään, mutta nyt ei sitten todennäköisesti hetkeen tulekaan tällä aiheella kirjoiteltua.

Viime viikonloppuna vanhempi lapsi kysyi, että voisinko tehdä jotain itsetehtyjä keksejä. Vähän herkkuhammasta kolotti niin ilomielin suostuin. Aluksi ajattelin ihan perinteisiä chocolate chip-keksejä, mutta sitten keksinkin kokeilla niihin pientä lisäystä, nimittäin appelsiinin kuorta. Kekseistä tuli oikein hyviä vaikkakin tuo appelsiinin maku jotenkin katosi paistamisessa. Mutta äitini sanoin, se tekee siihen jonkun pikantin vivahteen kuitenkin. =D

Tässäpä siis ohjetta. Tuon perinteisen ohjeen kyseisiin kekseihin löysin Suklaa Pandan Keittiössä-blogista. Tosin minulla suklaata oli vain 200 g. Ja lisäksi siis lisäsin taikinaan 1 ison appelsiinin kuoren raastettuna ja n. 1,5 ruokalusikallista samaisesta appelsiinista puristettua mehua. Ehkä kuorta voisi laittaa vielä enemmän, jotta appelsiinin makua saisi selvemmin esiin, mutta hyviä keksejä tuli näinkin. =)

yhdistetty1.jpg

ainekset.jpg

yhdistetty2.jpg

yhdistetty3.jpg

yhdistetty4_4.jpg

valmiit.JPG

 

koti ruoka-ja-juoma diy