Global Service Jam 2014

Väsynyt, mutta iloinen Service Jammer 2014 raportoin viikonlopun tapahtumista!

Osallistuin viikonloppuna Tukholmalaisen palvelumuotoilu firman, Trasformatorin,  järjestämään Global Service Jam 2014 tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin samanaikaisesti yli sadassa eri kaupungissa ja ideana oli kehittää uusi palvelu 48 tunnissa. Tehtävä oli kaikille sama, ja se paljastettiin perjantaina, videon välityksellä. Meidän Tukholmassa jameihin osallistuvien piti salata tehtävä seuraavan 8 tunnin ajan, jotta myös San Fransicossa osallistuville säilyisi jännitys.

Meidät oli jo valmiiksi jaettu ryhmiin järjestäjien toimesta kun perjantaina uteliaina saavuimme Transformaatorin toimistolle, jossa tapahtuma järjestettiin. Minun ryhmäni oli aivan loistava ja kaikki olivat täynnä intoa! Tunnelma oli muutenkin katossa ja kaikki 60 osallistujaa puhua papattivat ja eivät meinanneet tuoleissain pysyä kun Transformaatorin tiimi esitteli viikonlopun ohjelmaa.

götgatanjam.jpg

Tässä alla kuva videosta, jossa Service Jam tapatuman järjestäjät kertovat tapahtuman säännöt ja antavat tehtävän Saksasta, videon välityksellä. Sanoisin, että kaikki osallistujat olivat enemmän kuin hämillään tehtävänannon jälkeen, koska  tehtävä oli käytännössä kuva avatusta pahvi/paperi pakkauksesta (tai niin minä sen ainakin tulkitsin).

Assignment.jpg

Yleinen sosialisointi oli tietenkin tärkeä osa tapahtumaa ja alla olevassa kuvassa voittekin nähdä minut sipsikulhojen keskellä puhua pälpättämässä:) Perjantain ohjelmaan kuului myös afterwork asiaankuuluvine lisukkeineen.

jamming.jpg

work.jpg

IMG_0984.jpg

IMG_0995.JPG

Ylläolevissa kuvissa näätte ryhmäni luovan brainstormaus-prosessin tuloksia. Jos teitä kiinnostaa voin myöhemmin tehdä postauksen, myös meidän ryhmän 48 tunnissa kehittelemästä palvelusta, mutta nyt on tämän Jamittajan aika vetäytyä sohvannurkkaan palautumaan viikonlopun tohinoista.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *