Materialistin tunnustus

Aurinko, sininen taivas ja meri keskellä pimeintä talvea on parasta lääkettä pimeään syksyyn. Muutaman päivän jälkeen noissa maisemissa unohtaa täysin arjen ja nauttii vaan merestä ja lämmöstä. Tosiasia kuitenkin on, että loma loppuu jossain vaiheessa ja pimeys, kylmyys ja arki on edessä.

Mikä on paras selviytymiskeino kun pitää palata arkeen? Enää ei voi nukkua niin pitkään kun huvittaa ja lähteä ilman meikkiä ostamaan gelatoa kun tekee mieli, vaan pitää olla dynaaminen ja tyylikäs.

Kehittelin jo lentokoneessa erilaisia strategioita arkeen paluuseen. Kotiin päästyäni päätin kuitenkin turvautua helppoon materialistiseen ratkaisuun. Alitajuisesti olin ilmeisesti jo aloittanut valmistelut ennen matkalle lähtöä. Housut, jotka tilasin ennen matkaa, odottovat kivasti kotona kun pääsin perille. Uusista urheiluvaatteistakaan ei varmaan ole haittaa motivaation metsästyksessä!
 

What is the best way to survive after a long and sunny holiday?

I chose the easiest way and bought some inspiration. New trousers from Hope and some training clothes might make mondays easier.

 

Maisema.jpg

La Gomera.jpg

Maisema.jpg

Veneet.jpg

Vuoristo.jpg

lehti2_0.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *