Aktiivisuutta ranteessa ja intoilua siitä

Mulla on ollut aktiivisuusranneke, joka mittaa askeleet ja kalorit ja johon voi asettaa päivittäisen aktiivisuus tavotteen ja tykkäsin! Tykkäsin kun voi seurata omaa aktiivisuutta. Mutta koska ranneke mittasi aktiivisuuden askeleiden mukaan, ei se rekisteröinyt esim. kuntosalilla käyntiä. Halusin rannekkeen joka mittaa myös sykkeen, että kuntosalilla rehkiminenkin näkyisi päivän aktiivisuus mittauksissa. Halusin myös kellon, jossa on kunnon kellotaulu eikä digitaalista kelloa.
En etsinyt itselleni uutta ”lelua” ranteeseen, sattumalta vaan törmäsin blogikirjoitukseen aktiivisuutta mittaavasta kellosta ja olin heti myyty! Se mittaa sykkeen ja siinä on gps joten voin nähdä kulkemani reitin. Ihana ominaisuus maastopyöräilyä varten, samoin kuin sykkeen mittaus. Uusi ihmekelloni sisältää erilaisia treenejä ja innoissani lähdin lenkille valmiiksi suunnitellun treenin kanssa. Tarkoitus oli pysyä eri sykealueilla tietty aika ja jestas sentään se olikin hankalaa! Helposti syke nousi liikaa tai laski liian alas. Kyllä meni hetki ennen pääsin jyvälle miten paljon piti himmata vauhtia jos syke liian korkea ilman että syke laskee liian alas. Mutta hauskaa se oli!

Olen aivan innoissani uudesta lelustani! Tykkään kun voin seurata sykettä päivän aikana ja kaikkea muuta mitä ihmekelloni mittaa! Ja se, ettei tarvitse edes miettiä sykevyön ostamista. Pyöräily ja salilla käynti tallentuu. Ehkä se maksoi paljon, mutta

  1. Se teki mut iloiseksi
  2. Tekee edelleen mut iloiseksi
  3. Innostaa liikkumaan!

En todellakaan ole mikään fitneskissa (eikä musta sellaista ikinä tulekaan) tai himoliikkuja tai terveysintoilia, mutta kaikki liikunta on hyvästä ja jos joku saa sut liikkumaan enemmän ja innostumaan niin… hitto miks ei!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *