Beckham, Super Bowl, Mega America

Hitto kun toissapäivänä meni painoon lehti, johon kirjoitin urheilusivun pätkän Super Bowlista, ja tänään tuli tieto, että H&M on ostanut ensimmäistä kertaa ikinä mainosaikaa Super Bowl -tv-lähetyksestä ja mainoksessa esiintyy David Beckham!

beckhamhm3.jpg

Tämä on jotenkin niin Super Bowlia par excellence. Ne tekee sen hyvin, todella hyvin. H&M:n lehdistöpäällikkö listaa speksit ruotsalaiselle Dagens Medialle:

Maailman suurin urheilutapahtuma yhdistettynä kokoelmaan, jonka on tehnyt yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista.

Sillä ei ole niin väliä, että Beckhamilla (joka ei jalkapalloilijana ole lähelläkään kaikkien aikojen suurimpia, ikonina kyllä) ei ole mitään tekemistä amerikkalaisen jalkapallon kanssa. Eikä tietenkään alusvaatesuunnittelunkaan – Becksin kalsarikokoelman on suunnitellut ”Davidin in-house team”, kerrotaan täällä.

Mutta kun vaan yhdistää suurinta, kalleinta ja katsotuinta, megaa, ultraa, hypersuperia, syntyy lisää rahaa. Beckhamin ohella tuolla jättimegassa nähdään tänä vuonna muun muassa Madonna.

(Kuva ja tiedot kalsareista täältä)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *