Iholla ja Nykänen

Rönsy

Tosi-tv-rintaman hieman toisteisia uutisia.

  • Iholla. Katsoin minäkin ennakkoon yhden jakson. Ihan kivasti tehty, blogimainen, kuten Anna toimituksen palstalla kirjoitti. Mutta jälleen kerran vahvisti, mitä olen ennenkin valittanut: tavallisten ihmisten arki on aivan helvetin tylsää. Ei auta vaikka sitä lätinää miten leikkais, itseasiassa leikkaaminen ja hienot puitteet ja mainokset vain omituisesti korostavat, että eipä tässä mitään tapahdu. (Bloggaajien arkiselostukset ovat aivan yhtä haukotuttavia, mutta niissä sentään on helpompi itse valita, mitä jaksaa lukea ja milloin hyppii yli.)
  • Nykäsen Matti. En katsonut, mutta totean: Moneen kertaan tuomittu vaimonhakkaaja saa oman tosi-tv-ohjelman, jonka markkinoinnissa häntä kutsutaan rakastavasti "koko kansan Matiksi". Kertonee jotain siitä, miten maassamme suhtaudutaan viinaan ja väkivaltaan. Ja voihan Matin kohtelua myös verrata siihen, miten hänen naispuolisia julkkiskollegoitaan kohdellaan. Lievää epäsymmetriaa havaittavissa.

 

Terveisin kotimaisen tv-draaman resurssien palauttamista yhä odottava kuluttaja ja kansalainen

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Voi niinpä! Tuo Matti Nykäsen kohtelu on aivan uskomatonta. Toki on kiva, jos hänellä nyt menee paremmin, mutta se humalassa hakkaaminen on ollut kohta vuosikymmeniä suorastaan suomalaisten hupia. "Kattokaapa miten Matti ja Mervi on taas tapellu heheh!" Sori, mutta ei oo hauskaa. Eikä oo hauskaa se Tukiaisen ja kumppaneiden kohtelukaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Katsoin juuri eilisen Iholla, ajattelin että kun sitä on kehuttu, niin katsotaan. No enpä katso enää. Juurikin kuten sanoit, miksi ihmeessä tuijottaisin joidenkin itselleni vieraiden tuikitavallista elämää.... boooooring. Mutta tiedänpä nyt ainakin mistä on kyse. Tositeeveet eivät vain kolahda.

what's your problem?

En ole katsonut kumpaakaan kun ei ole telkkaria, mutta tuo Iholla kiinnosti kovasti. Nyt ei enää harmita niin paljoa kun jäi näkemättä :)  JA mä näin kanssa niin punaista kun oli noita tienvarsimainoksia Matista.

Hear Hear!

Argh, mä saan karvat pystyyni aina, kun ketä tahansa tituleerataan "koko kansan" joksikin. Täysin absurdi ilmaisu.

Ja Nykäseen on mennyt viimeinenkin maku jo takavuosina, kun hän ilmiesesti ei olisi suostunut tapaamaan yhtä lapsistaan (jota ei siis aiemmin ollut edes tavannut) ilman, että siitä olisi tehty samalla juttu lehteen.

Joanna Palmén
Rönsy

Ja kas: Nykänen veti Jimille ennätysyleisön, parhaimmillaan 492 000 katsojaa. Plääh. Mutta ei nyt sentään ihan koko kansan Matti.

Anni.M, mä luulen että noi Iholla-jaksot on Subin sivuilla katsottavissa, jos vielä hieman harmittaa.

Jussi B (Ei varmistettu)

Urheilusankarit saavat siviilipuolen sekoiluja hämmästyttävän paljon anteeksi kansan silmissä.

Joanna Palmén
Rönsy

Miksi aina yhteyksissä, joissa viitataan suomalaisiin sanalla kansa, suomalaiset näyttäytyvät tyhminä?

Kommentoi