Pasilassa sanottiin samaa mutta paremmin

Rönsy

Uusi kausi Pasilaa alkoi, ja kyllä vaan toi Kyösti Pöysti on niin mun mies:

Mä vihaan näitä jokaisen mediatragedian ympärillä nenäliinoineen partioivia julkinyyhkijöitä, jotka romahtaa joka asiasta ja kokoaa itsensä liittymällä sosiaalisen median adresseihin. Että laita tämä päivitys eteenpäin, jos vastustat sitä kaveria, joka jätti koiransa autoon. Ja sitten paheksutaan, jos joku ei yhdy tai linkitä tai pistä peukkua, koska, kuten Edmund Bird* tunnetusti totesi, kaikki mitä tarvitaan pahuuden lisääntymiseen on se, etteivät hyvät ihmiset päivitä twitteriään koko ajan. Ja maailma on aina ollut paska paikka, mutta ennen jengi sentään teki jotain kun niillä ei ollut mahdollisuutta päteä kuppasissa blogeissaan. Sanokaa kyynikoksi, mutta Neponen, näiden jeesustelijoiden sosiaaliseen onanointiin en jumalauta nenäliinojani lahjoita.

*tms.

(kuva: Yle)

Kommentit

häkkilintu

Kyösti Pöysti, aikamme suurin filosofi?

Ossi_ (Ei varmistettu)

"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing."
- Edmund Burke

Joanna Palmén
Rönsy

Ah, kiitos Ossi. Toivoinkin että joku osaa.

Miltsi (Ei varmistettu)

Ahdistaa kun Pasilaa ei voi katsoa ulkomailla. Pitaiskohan perustaa blogi ja joukkoadressi. Nyyh. Mut janna miten tollanen TV sarjakin voi toimia nain niinku tekstina...rupeiskohan joku laheinen litteroimaan mulle noita Pasilan jaksoja?

Joanna Palmén
Rönsy

Eikös noita jaksoja ole aika kivasti YouTubessa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ranskasta käsin pystyin kyllä katsomaan tuon uuden jaksomaan Yle Areenasta.

HeiniK
Totellako?

Rakas Joanna, ajattelin juuri sun "Hyvyysonanointi"-postaustasi kun Pöysti sylki suustaan tämän viisauden. Olisitte Köpön kanssa siis Match made in Heaven. Ainakin jos multa kysytään. :)

Joanna Palmén
Rönsy

Kyösti ja mä osataan kumpikin yhdistää Facebook ja onanointi.

Kommentoi