Romanttista? - osa 2

Rönsy

Rennyn ja Erikan ekat treffit, ihan tolleen rennosti ja kodikkaasti.

Ensimmäiset oikeat treffit sovittiin Rennyn kotiin. Erika on kasvissyöjä, minkä Renny otti haasteena. Hän osti kasapäin keittokirjoja ja kysyi vinkkejä vegetaristiystäviltään. Lopputuloksena syntyi lähes 20 ruokalajin illallinen sekä komeroihin viime minuuteilla ahdettu tiskikaaos.

(MeNaiset 1/2012)

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

No huh, eipä minua ainakaan paljon jaksaisi lemmenleikit enää kiinnostaa jos olisin ensin vetänyt napaani 20:tä eri ruokalajia. Enemmänkin tahtoisin ehkä makoilla sohvalla mahani vieressä ja vähän voivotella. Ja onko se nyt kovin romanttista, jaa, ensitreffeillä vielä, enpä osaa sanoa...

Joanna Palmén
Rönsy

Mä en olisi imarreltu, mä olisin ahdistunut.

Miksu (Ei varmistettu)

Hieman Sex & The City-mausteista paatosta. Kai Renny osti nämä kirjakasat netistä e-kirjoina ja pikaluki niitä valkoisella MacBookillaan, yrttiteetä siemaillessaan?

Jebou (Ei varmistettu)

hiton kasvissyöjät:D

mut tosissaan. oisko pilkkuvirhe? 2 lajin illallinen voisi olla realistisempi.

Sakris (Ei varmistettu)

Niin...Renny on hyvä esimerkki epätoivoisesta suomalaisesta miehestä. Eikä hän ole valitettavasti yksin. Unohtakaa valkoinen tietokone tai terveystee, Renny on epätoivonen ja pelkää elämää sellaisena kuin se ympärillä näyttäytyy.

Joanna Palmén
Rönsy

En valitettavasti usko että oli pilkkuvirhe.

Vaikea sanoa tälleen etänä, onko Renny epätoivoinen. Ainakin hänellä on ollut aika paljon niin sanottuja hemaisevia naisia.

Kommentoi