Seksittömyydestä blogeissa

Rönsy
  1. Nuori nainen uutena vuotena: "Samoin kuin syntymäpäivä, se on merkkipaalu osoittamassa jälleen yhtä hukkaan mennyttä vuotta. 365 yötä yksin tyhjässä sängyssä, ties kuinka monta sataa kyyneltä tyynyssä... Ja seuraava samanlainen tulossa; seuraavat 365 päivää näkymätöntä ja tyhjää elämää edessä."

    http://eioleolemassa.vuodatus.net/blog/2322213/mikaan-ei-kai-muutu/
  2. Masentunut, itsetuhoinen ja yksinäinen mies kirjoittaa niin, että selkäpiitä karmii. Olisipa kiva tietää, mitä on tapahtunut kesän 2010 jälkeen.

    http://naiseton.blogspot.fi/
  3. Seksitön elämä -blogin pitäjä saa seksiä, ja saisi lisääkin, mutta ei halua, koska naisen ulkonäkö ei miellytä. Seuraa kiintoisa keskustelu.

    http://tiger80.vuodatus.net/blog/2827021/seksia/#comments

Tällaisia löysin tänään surffaillessani. Kuten sanottua, otan kernaasti vinkkejä vastaan!

 

Kommentit

Mielestäni olet juurikin asian ytimessä, eli että tahdostaan huolimatta kumppanittomia on molemmissa sukupuolissa, ja vaikka se on surullista, niin niin siinä välillä käy. Harva haluaa ihan kenen kanssa vaan, ja jos haluaa, niin se se vasta surullista on. Aikamiespoikia ja -tyttöjä on ollut aina, ja nyt kun maailma pienenee koko ajan, on aina vaan helpompi löytää joku, josta itse tykkää. Lisäksi nykyään todella erilaisia ihmisiä pidetään viehättävinä, esmes itse tykkään suht hintelistä älykkönörttipojista, enkä koskaan ryhtyisi millekään pelisille kenenkään hunksityyppisen tai konservatiivisen yritysjohtaja-alfaurosmiehen kanssa. Toisaalta itse en ole enää teinivuosien jälkeen kärsinyt kumppanittomuudesta vaikkei minua luullakaan Megan Foxiksi, koska olen ainakin ajoittain kiva ja minulla on joidenkin mielestä hyvät jutut. Johtopäätös: kannattaa ensinnäkin uskaltaa uskaltaa ja toiseksi miettiä sitä, haluaako oikeesti juuri sen pornotähti / Ryan Gosling -lookaliken, ja jos ei vielä ole natsannut, niin katkeroitumalla ainakin varmistaa sen, ettei koskaan natsaa. Tuttavapiirissäni on todella monia järkyttävän onnellisia pariskuntia, jotka sopivat juuri toisilleen, mutta joiden tyypeistä harva muu olisi hirveän kiinnostunut. Nämä tyypit (kuten minäkin) eivät ole mitään luusereita, vaan enemmänkin tyyliin collector's edition. Kotoa ei tule kukaan hakemaan.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Oletkohan Joanna katsonut Ylen ohjelmaa nimeltä Parittomat?
Katsopa Areenasta, jos et ole vielä katsonut. Liittyy tähän naiset vs. miehet aiheeseen, vaikka ei neitsyisiin suoraan liitykään. Ohjelma on hyvä, tosin valitettavan paljon naisten näkökulmasta tehty. Vaikuttaa oikeastaan, että ohjelman tarkoituksena ei edes ole etsiä niille naisille miehiä, vaan ennemminkin "voimauttaa siskoja" niin ohjelmassa kuin sen katsojissakin, ja yms. feminististä juttua. Joka tapauksessa, hyvä ohjelma siinä mielessä, että siitä näkee miten ristiriitaisia vaatimuksia naiset asettavat miehille.

Tuulee tuulee

OMGBBQ: aivan mahtava ilmaus tuo collector's edition! :D Ja muutenkin allekirjoitan kyllä kommenttisi täysin. Etenkin tuo että "harva haluaa ihan kenen kanssa vaan, ja jos haluaa, niin se se vasta surullista on" on tosi totta ja ihan tän asian ytimessä. Näinhän se on. Onhan tuo tämänkin palstan viimeisimmissä keskusteluissa tullut esiin, että suurin osa kumppanittomista kaipaa sitä että jonkun kanssa oikeasti natsaa, ei sitä että löytyis vaan joku jolle sillä hetkellä sattuu "kelpaamaan". Jotkut on vaan niin raree kamaa (tätä collector's edition -kielenkäyttöä mukaillen) et niiden on vaikeampaa löytää sitä toista - surullista sinänsä mutta that's life, moni muukaan asia elämässä ei harmi kyllä ole reilua. Sen verran romantikko oon silti et uskon et ihan jokaiselle on jossain joskus joku, jos vaan osaa pitää mielensä ja sydämensä avoinna (minkä myönnän olevan välillä aika kova vaatimus)! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Parisuhde on ahdistava keksintö. Kuka sadisti onkaan moisen kammotuksen keksinyt?

Mokattu tapaus (Ei varmistettu)

Tai sitten ihan se toinen sukupuoli on ahdistava keksintö ;) Et voi elää sen kanssa, et voi elää ilman. Aina viedään ja sopii toivoa että viejä on mukava tyyppi...

rrrrrrrr (Ei varmistettu)

ensin pitäisi hyväksyä sikaällötkin naiset hyvänä miehenä ja sitten onkin surullinen jos niin tekee.
saatana minäpä etsin keski-ikäisen alkoholisoituneen jättivelkaantuneen vittumaisen sukupuolitautisen läskin somalimukulan yh-äitiyden ettekä voi sille mitään, nähnähnää.

Kommentoi