Tiedotusasia vaan

Rönsy

Menin Twitteriin. Se on ihan uusi ja outo mulle jälkijunaiselle, mutta yritän sopeutua, opetella käyttämään risuaitoja ja miukumaukuja, yrittää saada asiani sanottua hemmetin lyhyesti.

Liityin, koska huomasin että twiittaajien seuraaminen ilman omaa tiliä on hankalaa ja koska on aistittavissa, että Twitteristä tulee Suomessakin (vihdoin, sanovat) oikeasti kuuma juttu. Niin ja koska Imagekin aikoo sinne. 

Twitter-viestintästrategiani on vielä kehitteillä, mutta ainakin ajattelin jatkoseurata siellä, enemmän kuin täällä, jo käsittelemiäni aiheita. Kuten nyt vaikka sitä, että Hesarissa oli tänään tarkentava urheilukolumni eilisestä aiheesta. ("Tutkitussa tapauksessa" lahjakkaat urheilijat olivat poikia.) Ja mielelläni julkiskeskustelen myös.

Twiitti-laatikko tuli tuohon oikealle, ja löydyn nimelläni sieltä, sieltä, no, twitter.comista.

Kommentit

Jenni S.

Tervetuloa Twitteriin! :) Ehkä kuukauden kokemuksella sanon, että kannattaa. Mä olen löytänyt T:n myötä paljon ulkomaisia seurattavia saitteja (yritän kirjoittaa aiheesta palstalle ensi viikolla) ja kokenut hyväksi senkin, että T:n kautta voi nostaa esiin asioita, joista ei bloggaisi mutta jotka mielellään jakaa muiden kanssa. 

Pitääpä heti etsiä sinut Twitteristä! 

 

Joanna Palmén
Rönsy

Kiitos! Mä olen siinä kehitysvaiheessa, että aistin että tämä on tosi hyvä juttu mutta en osaa vielä hyödyntää sitä. 

Odotan juttuasi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.