Kesän kohohkohdat

Viime viikonloppuna mökillä huomasi, kuinka kesä on täysin ohi nyt. Vettä satoi, tuuli ja jopa pipolle ja hanskoille olisi ollut tarvetta. Ajattelin vähän muistella tämän postauksen muodossa kesää. Tämä kesä oli meidän ensimmäinen Salossa. Ja ihan kivahan se oli. 

Musta tuntuu, että kesä lähti aikalailla käyntiin siitä, kun koriskausi loppui. Äitini oli toukokuun loppupuolella kylässä meillä melkein viikon, jonka aikana mm. shoppailtiin, jännitettiin yksi ihan järkyttävän jännittävä korispeli, syötiin hyvin ja hyvästeltiin. Tämän jälkeen kausi päättyi ja juhlittiin sitä hetken, jonka jälkeen myös poikaystävällä alkoi loma, joka tarkoitti sitä, että enään ei päivät pyörinyt ihan täysin hänen treenien ja pelien mukaan.

Mökkeiltiin kesällä ennätyspaljon. Meillä on käytössä kaksi mökkiä. Toinen hiukan lähempänä järven rannalla ja toinen hiukan kauempana. Keskellä metsää ja ilman sähköä. Molemmissa on silti yhtä rentouttavaa ja ihanaa viettää aikaa.

 

thumbnail_image1.jpg

 

Juhlittiin kesällä kahdet ihanat ja niin romanttiset häät, sekä siskoni lapsen ristiäiset. Ei tehty tänä kesänä mitään isoa reissua, vaan käytiin mm. perheeni luona Miehikkälässä, Helsingissä, Tampereella, Tallinnassa ja ensimmäistä kertaa ikinä Hangossa ja Fiskarissa.

 

thumbnail_image1...jpg

 

thumbnail_image1....jpg

 

thumbnail_image3.jpg

 

thumbnail_image2....jpg

 

thumbnail_image3....jpg

 

Juhannus oli oikein onnistunut. Itsestäni kuoriutui tolkuton Olavi Uusivirta fani ja juhannuksen keikan jälkeen Spotifysta on taukoamatta soinut Olavin biisit. En ennen tykännyt hänestä kovinkaan paljoa, mutta juhannuksen keikan jälkeen olin kyllä täysin myyty. 

Ja Olavia tuli kuunneltua myös Ruisrockissa, joka oli itselleni ensimmäinen kerta. Ehkä ensi vuonna uudestaan, tai sitten ei. Ainakaan vielä minusta ei kuoriutunut hirveän suurta festari-ihmistä. 

 

thumbnail_image2.jpg

 

Kesällä myös palasin vanhan harrastukseni pariin, sillä löysin itselleni vuokrahevosen. Ja sattumien kautta, tämä vuokrahevonen on minulla nyt ylläpidossa. En kyllä olisi vuosi sitten uskonut, jos joku olisi sanonut, että olen taas 100% mukana hevosmaailmassa.

 

matami.jpg

 

Tämä kesä oli aika erilainen muihin kesiin verrattuna. Oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä täysin omassa kodissa, aikasempina kesinä ollaan muunmuassa asuttu väliaikaisesti toisten nurkissa ja oltu erossa pitempiä aikoja. Tänä kesänä oli myös paljon uusia tapahtumia, kuten Salon kesäiset lentopallotapahtumat, Salon iltatorit, koripallokauden päättäjäiset uudessa joukkueessa, mutta myöskin tuttuja tapahtumia, kuten Delfin Basket, jolloin nähtiin taas pitkästä aikaa ystäviä, joita näkee liian harvoin. 

 

kuvaaa.jpg

 

Kesä 2018 oli kiva. Se meni nopeasti. Se oli lämmin. Ja sen kruunasi vielä se, että sain uuden aivan ihanan työpaikan. Tätä kesää voi hymillä mielin muistella samalla, kun alkaa jo odottelemaan ensi kesää ja kaikkea mitä se tuo tullessaan. Nyt syystakit viimeistään esiin ja nauttimaan tästä ihanasta vuodenajasta. 

 

thumbnail_image2...jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *