Kuka, mitä ja miksi?

Uudenvuodenlupaukseni olivat aloittaa uusi harrastus ja käydä kirjoittamaan blogia. Noh, uusi harrastus on tavallaan aloitettu, kun palasin takasin hevosten pariin. Blogin aloittamista olenkin sitten miettinyt viimeiset 8 kuukautta. Olen miettinyt, että voinko aloittaa kirjoittamaan, kun eihän mun elämässä tapahdu mitään ihmeellistä. Olen myös miettinyt, että kehtaanko? Tänään teki ihan hirveesti mieli kirjoittaa jotakin ja aamulla kyhäsinkin pohjan tälle blogille. Jännä nähdä miten tämä lähtee käyntiin tai tuleeko tämä edes ikinä näkemään päivänvaloa.

 

rrr.jpeg

 

Mistä sitten ajattelin kirjoittaa? Se varmaankin selviää tässä pikkuhiljaa, mutta uskoisin että sisältö painottuu aika paljon sisustus- ja muotijuttuihin. Ne kun ovat ne asiat, jotka ovat itselleni tärkeitä ja kiinnostavia asioita.

Entä kuka olen? Tulee varmaan tarpeeseen kertoa, jos tätä postausta joskus lukee joku muu, kun perheeni, joiden ansioista mulla onkin varmaan heti jo 8 lukijaa. Olen Roosa, 20-vuotias ja asustellaan Salossa poikaystävän ja koiramme kanssa. Muutimme Saloon vuosi sitten poikaystävän koripallon perässä. Olen asiakaspalvelutyössä ja vapaa-ajalla aikaa kuluu tallilla, urheilemassa, nettishoppailemasssa ja netflixin rakkaushömppiä katsoessa. Olen ikuinen romantikko ja hirveä shoppailufriikki (etenkin kenkä).

 

rm.jpeg

 

image1 (4).jpeg

Huh. Voi olla, että tämä postaus jää luonnoksiin pitkäksi aikaa. Tai jos uskallan sen julkaista, suljen todennäköisesti puhelimen tunniksi, niin kuin teen aina kun jotain jännää tapahtuu. Esimerkiksi kun elokuvassa on jännä kohta tai vaikka poikaystävän pelissä tiukka tilanne, poistun paikalta. Ja se taitaakin tuoda onnea, sillä useamman kerran tiukka peli on kääntyny voitoksi, kun olen poistunut katsomasta.

Nyt taidan jättää tämän vain tähän. Ja ehkä palaan jo kirjoittamaan uutta postausta hyvinkin pian! 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *