Tonnikalapastavuoka

Tyttäreni 2v. syö erittäin hyvin ja melkein kaikki ruoka kelpaa. Parhaiksi on kuitenkin osoittautunut sosekeitto ja pastaruoat. Meillä syödään pastaa kalan, kanan ja lihan kanssa. Tänään oli vuorossa tonnikalapastavuoka, johon tein pienen twistin jusutokastikkeesta. Normaalisti teen pastavuoan kermalla. Helppo ja herkullinen. 

TONNIKALAPASTAVUOKA:

4dl Piccolini mini farafelli

1prk tonnikalaa

1,5 tölkkiä tomaattimurskaa

Valkokastike:

25g voita

2rkl jauhoja

3dl maitoa

3dl emmental raastetta

 

-Keitä pasta paketin ohjeen mukaan runsaassa suolavedessä.  

-Keitä tonnikala ja tomaattikastike hiljalleen pari minuttia pienellä lämmöllä.

-Sulata rasva, lisää jauhot ja vähitellen maito. Sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste vähän jäähtyneeseen kastikkeeseen. 

-Sekoita tonnikalatomaattikastike sekä pasta uunivuoassa ja lisää päälle juustokastike. Uuniin 220° 5-10 min, niin että juustokastike saa värin. 

Koti Ruoka ja juoma

Huono äiti!

Olen viimeiset 19 vuotta askarrellut joulukortit itse. Muistan tapauksia jolloin vielä pari tuntia ennen postiin viemistä liimailin ja leikkailin viimeisiä . Ja myös kertoja jolloin jo syyskuussa oli kortit valmiina ja postimerkkiä vailla. Joskus lähetettävien korttien määrä on ollut huimat 40+. Tänä vuonna ei. Kaivoin vanhoja ostettuja kortteja joululaatikon pohjalta ja hyvä jos 10 kpl löytyi. Johtuuko tämä muka kiireestä vai eikö ole vielä se joulumieli hiipinyt esiin? Olen kyllä suunnitellut korttien tekoa ja melkein ideakin on valmiina, mutta toteutus vain puuttuu. No, onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa saada se joulumieli ja askarteluinto päälle. 

Suhteet Ystävät ja perhe