Tonnikalapastavuoka
Tyttäreni 2v. syö erittäin hyvin ja melkein kaikki ruoka kelpaa. Parhaiksi on kuitenkin osoittautunut sosekeitto ja pastaruoat. Meillä syödään pastaa kalan, kanan ja lihan kanssa. Tänään oli vuorossa tonnikalapastavuoka, johon tein pienen twistin jusutokastikkeesta. Normaalisti teen pastavuoan kermalla. Helppo ja herkullinen.
TONNIKALAPASTAVUOKA:
4dl Piccolini mini farafelli
1prk tonnikalaa
1,5 tölkkiä tomaattimurskaa
Valkokastike:
25g voita
2rkl jauhoja
3dl maitoa
3dl emmental raastetta
-Keitä pasta paketin ohjeen mukaan runsaassa suolavedessä.
-Keitä tonnikala ja tomaattikastike hiljalleen pari minuttia pienellä lämmöllä.
-Sulata rasva, lisää jauhot ja vähitellen maito. Sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste vähän jäähtyneeseen kastikkeeseen.
-Sekoita tonnikalatomaattikastike sekä pasta uunivuoassa ja lisää päälle juustokastike. Uuniin 220° 5-10 min, niin että juustokastike saa värin.