Ei kannata ehkä… mennä asioille

Ruskeat Tytöt

Joku voi vaikka kumartua liikennevaloissa yllesi ja vetää sinua silmäripsistä, koska ne ovat niin maaaaaaahdottoman pitkät.

Joku voi vaikka jäädä jankkaamaan äidillesi kaupan kassajonossa, että kun ei tuo mitenkään voi olla sinun oma lapsesi, sano nyt oikeasti mistä olet sen adoptoinut.

Joku voi vaikka alkaa huutaa, että älä sinä saatanan hidasteleva arabi jumita koko kassajonoa, minun suku on ollut täällä 1600-luvulta lähtien, kun sinä kumarrut lohduttamaan kuumeista, itkevää vauvaasi.

Joku voi vaikka huutaa, että tuo neekerityttö varasti ja tunkea kätensä pikkuhousuihisi kassajonossa, yrittäessään löytää farkuistasi konvehtirasiaa.

Joku voi vaikka kysyä tarvitsetko tulkkia, sen jälkeen kun olet jo sanonut Koko H. tässä päivää, haluaisin varata ajan lääkärille kiitos, antanut sosiaaliturvatunnuksesi, kirjoittanut ajan ylös kalenteriisi ja melkein sulkenut puhelimen.

Tässä blogisarjassa annetaan ruskeille tytöille vinkkejä siitä, mitä kaikkea ei ehkä kannata tehdä, jos ei halua kokea rasismia. ;)