Kuukausi #1

Ruskeat Tytöt

Kuka tahansa Dubain lentokenttä -ohjelmassa esiintyvä nainen -lookkini

 

Parin tunnin kuluttua olen ollut kuukauden verran kirjailija. Tässä lista asioista, jotka olen saanut tähän mennessä aikaan. Olen:

 

* Hankkinut uuden kodin.

* Tilannut ajan säästämiseksi verkkokaupan välityksellä uuteen kotiin varastolaatikoita ja pinkin sähkövatkaimen parin kilometrin päässä sijaitsevasta Clas Ohlsonista, en kotiinkuljetuksella vaan säästääkseni kymmenen euroa lähimpään Valintataloon, vain todetakseni, etten saa niitä raahattua edes siskon kanssa käsipelillä, ja tilannut Kovasen paikalle. Hupi maksoi kympin.

* Aiheuttanut 1 kpl paskahalvauksia kulttuuriväelle.

* Järjestänyt yhdet syntymäpäiväjuhlat ja yhdet babyshowerit, valmistellut yhden kotikirppiksen, ja suunnitellut sekä ostanut useamman matkan.

* Siivonnut kellarikomeron. Minulla on näemmä neljä muuttolaatikollista kirjoituksia viimeisen neljäntoista vuoden ajalta, Mulberryn laukku, Moschinon laukku, makuupussi sekä vuonna 2008 kuolleen mummini vanha laamapaita ja vanhempien vuonna 1983 häälahjaksi saamat peitot.

* Katsonut Master of Nonea, The Mindy Projectia ja lemppariani Dubain lentokenttää.

* Käynyt tv-esiintymisen jälkeen suihkussa vain kaulasta alaspäin, jotta näyttäisin mahdollisimman pitkään Dubain lentokentän lähtöselvitysvirkailijalta.

* Katsonut Girlsiä, Broad Cityä ja Lovea. Googlettanut Lesley Arfinia, selaillut Dear Diarya. Ai niin ja katsonut kaikki New Girlit mitä on.

* Katsonut pornoa.

* Lenkkeillyt. Kirjoittanut kesken nopeasti muistikirjaan jonkun mielettömän idean kirjaa varten, vain huomatakseni myöhemmin, etten saa omasta käsialastani selvää.

* Siivonnut. Etenkin Cifiä on mennyt paljon.

* Autellut naapurin mummelia.

* Tarkkaillut erästä naapuritalon asuntoa, joka saa minut hulluuden partaalle: siellä on aina koko yön valo päällä keittiössä, mutta klo 5:30 se sammuu. 

* Chattaillyt facebookissa. Googlettanut netinkatkaisuajastimia. Yrittänyt googlettaa, mikä oli se netinkatkaisuajastin, mistä Zadie Smith joskus puhui jossakin podcastissa. 

* Luonut tietokoneelle reseptikansion. En ole kokannut yhtäkään uutta ruokalajia.

* Syönyt rauhassa Sirkkaliisan kanssa Frozen-muroja aamiaiseksi. 

* Miettinyt kirjan kirjoittamista. Ihan joka välissä. Mutta kun on koko ajan niin paljon kaikkea muuta tärkeää.