Paras marinoitu punasipuli

 

Eilisen työpäivän jälkeen oli juuri se fiilis, ettei jaksa oikein hyöriä lieden äärellä. Päätimme syödä salaattia. Ja siihen kuuluu meillä nykyään lähes poikkeuksetta marinoitu punasipuli. 

Bongattiin suosikkireseptimme jostain ammoisesta Glorian Ruoka&Viini -lehdestä ja tehtiin sitä ohjeen mukaisesti joulukinkusta rakenneltuihin rääppiäisvoileipiin.

Sen jälkeen siirryimme käyttämään sipuleita salaatin lisukkeina ja sille tielle jäätiin.

Tätä reseptiä meiltä on kyselty useasti ja mieluusti olemme marinoitujen punasipuleiden ilosanomaa kaikille levittäneet.

Ja tässä se on:

2 pientä punasipulia

1/2 dl punaviinietikkaa

2 rkl sokeria

1 tl suolaa

1 rkl rypsiöljyä

mustapippuria myllystä

 

Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.

Mittaa etikka, sokeri ja suola kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää sipulit joukkoon. Anna maustua viitisen minuuttia.

Lisää joukkoon öljy ja pippuri. 

Nauti!

– Hoo

 

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.