Hauska tutustua!

Nyt se sitten tapahtuu! Löydän itseni kirjoittamassa ensimmäistä blogipostaustani. Olen pyöritellyt  ajatusta blogista tai Youtube-kanavasta jo viime syksystä ja nyt ajatus on saanut kypsyä tarpeeksi ja aika on oikea.

Ensiksi pääset tutustumaan minuun ja blogin tulevaan sisältöön muutaman kysymyksen kautta:

 Kuka olen?

Nimeni on Saara. Olen 18-vuotias abiturientti Hämeestä. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa ihanassa yksiössä, mutta muutamme tulevana kesänä isompaan asuntoon. Olen kiinnostunut muun muassa  leivonnasta, ruuanlaitosta, liikunnasta, hyvinvoinnista, pukeutumisesta ja sisustamisesta. Harrastuksiini kuuluu leipominen, kuntosali ja lenkkeily. Haaveilen fysioterapeutin ammatista, mutta tulen viettämään kesän jälkeen vapaaehtoista välivuotta töitä tehden ja elämää ihmetellen.

Miksi perustin blogin?

Olen seurannut eri tubettajia ja joitain blogeja jo vuosia ja ajatus omasta on aika ajoin käynyt mielessä. En ole oikein koskaan viihtynyt kameran edessä, joten blogi tuntui ainakin alkuun luontevammalta vaihtoehdolta. Blogi on minulle myös kauan kaivattu uusi harrastus, jossa saa käyttää luovuuta ja jakaa omia ajatuksia.

Mitä blogi tulee pitämään sisällään?

Blogissani tulen kertomaan arjestani ja muista elämän tapahtumista sekä pohtimaan elämää syvemmin nuoren naisen näkökulmasta.

Pidän ensimmäisen postauksen lyhyenä ja ytimekkäänä, mutta palaan varmasti pian uusien aiheiden ja ajatusten kanssa.

Iloa ja aurinkoa!

Saara K.

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *