Uudet tuulet puhaltaa

Ihanaa kevättä kaikille!

Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka saavat auringosta energiaa ja iloa. Tälle viikolle onkin luvattu pelkkää aurinkoa!

Ylioppilaskirjoitukset päättyivät neljä viikkoa sitten ja viimeisten viikkojen aikana on pitänyt totutella uuteen arkeen, kun mitään kouluhommia ei enää ole. Pakko myöntää, että rakastan tätä ”uutta elämää”!!

Järjestin ystävilleni Ohi on -brunssin maaliskuun lopulla!!

Koulun loputtua olen ollut paljon energisempi ja jaksanut panostaa hyvinvointiini niin syömisen kuin liikkumisen suhteen. Syksyn ja kevään kirjoitusten sekä viime kesäisen muuton aikana olen huomannut, että stressi vaikuttaa minuun lamaannuttavasti. En jaksa liikkua, keskittyä pitkään mihinkään tai varsinkaan mihinkään tärkeään. Ruokahaluni on myös aivan erilainen kovan stressin aikana. Valitettavasti huonolla tavalla erilainen. Mieleni teki koko ajan jotain rasvaista tai makeaa. Vaikka olisin juuri syönyt ison hamppariaterian, parin tunnin päästä saatoin olla jo suklaalevyn ja sipsipussin kimpussa. Joka iltainen pöhötys ja turvotus oli masentavaa ja söi itsetuntoa. Huhtikuun alussa aloitin pientä elämäntapamuutosta liittyen sokeriaddiktiooni ja painonpudotukseen. Näistä teemoista tulee omat postauksensa, koska asiaa on paljon.

Tein myös päätöksen, etten hakenut vielä jatko-opiskelemaan. Tiedän mitä haluan opiskella, mutta olen haaveillut välivuodesta yläasteelta saakka. Minua ei haittaa, vaikka välivuosia tulisi useampikin kuin yksi. Aina sanotaan, että alkoholin, seurustelun tai perheen perustamisen kanssa ei ole elämässä kiire. Miksi opiskelujen kanssa sitten on? Mielestäni tärkeintä on, että käyttää välivuodet hyödyllisesti eikä vain maleksia kotona.

Välivuonna/-vuosina aion tehdä töitä ja mahdollisesti käydä jotain liikunta-alan lyhyempiä koulutuksia. Olen myös ajatellut, että elän sitä ”nuoruuttani” nyt väli vuosien aikana. Tällä tarkoitan muun muassa matkustelua, hyvinvointiin panostamista ja stressitöntä arkea.

Uuden asuntomme remontointi on myös alkanut. Tuleva kaksiomme remontoidaan aivan täysin lattiasta kattoon. Olemme käyneet mm. keittiösuunnitteluissa, mikä on ollut itselleni hyvin mielenkiintoista ja eniten olenkin innoissani uudesta keittiöstä!! Sen verran voin paljastaa, että keittö tulee olemaan moderni, valkoinen ja vetimetön. Sisustusta olen myös suunnitellut jo jonkin verran. Vaalea skandinaavinen sisustus miellyttää minun silmääni, joten sitä tyyliä lähden hakemaan tulevassa asunnossa.

Ryhdistäydyn vielä kirjoittamisen kanssa ennen toukokuun työputkea. Olen aloitellut useampaa postausta, mutta inspiraatio on aina kadonnut kesken kaiken. Minulla on paljon ideoita listattuna, mitä haluan kirjoittaa ja jakaa. Kaikkia en pysty edes vielä toteuttamaan, mutta kaikki aikanaan. Tulevaa kesää odotan innolla ja siitä tulee varmasti ikimuistoisin kesä tähän mennessä! Toivottavasti teilläkin on mukavia suunnitelmia kesälle!

Iloa ja aurinkoa!

Saara K.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *