Onnen palasia

Kun on puolitoista vuotta joko laittanut ruokaa aivan liian pienessä, myös muun muassa työhuoneena, lasten askartelutilana ja työmaatoimistona toimivassa pikkukaksion keittiössä tai opetellut hampaat irvessä syömään raksan grillissä lämmitettyjä eineksiä, voi tulla käsittämättömän onnelliseksi porkkanoiden pilkkomisesta ja siitä, miltä ne näyttävät auringonpaisteessa uuden keittiön työtasolla.

Porkkanoista, purjosta, vihreistä pavuista ja edellisenä päivänä paistetuista kanoista syntyi muuten wokki. En ole ollut mikään kovin ”wokki-ihminen”, mutta se johtuu varmaan siitä, että tämä oli ensimmäinen wokki, jonka tein oikeasti tuoreista kasviksista pakastesekoituksien sijaan. Aika erilainen makuelämys, suosittelen. Kastike tuli vielä pussista (Blue Dragon Teryaki) ja kaveriksi wokille oli munanuudeleita. Melko nopea ja helppo arkiruoka.onnen_porkkanat.jpg

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli