Onnen palasia

Kun on puolitoista vuotta joko laittanut ruokaa aivan liian pienessä, myös muun muassa työhuoneena, lasten askartelutilana ja työmaatoimistona toimivassa pikkukaksion keittiössä tai opetellut hampaat irvessä syömään raksan grillissä lämmitettyjä eineksiä, voi tulla käsittämättömän onnelliseksi porkkanoiden pilkkomisesta ja siitä, miltä ne näyttävät auringonpaisteessa uuden keittiön työtasolla.

Porkkanoista, purjosta, vihreistä pavuista ja edellisenä päivänä paistetuista kanoista syntyi muuten wokki. En ole ollut mikään kovin ”wokki-ihminen”, mutta se johtuu varmaan siitä, että tämä oli ensimmäinen wokki, jonka tein oikeasti tuoreista kasviksista pakastesekoituksien sijaan. Aika erilainen makuelämys, suosittelen. Kastike tuli vielä pussista (Blue Dragon Teryaki) ja kaveriksi wokille oli munanuudeleita. Melko nopea ja helppo arkiruoka.onnen_porkkanat.jpg

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli

Postaisko…?

Olen pohtinut blogin pitämistä jo muutamia vuosia, ja nyt päivittäisen työksi kirjoittamisen jäädessä taas hetkeksi, olen pari viikkoa miettinyt blogia aktiivisemmin. Tässä sellainen nyt näyttäis olevan. Saas nähä, kuin kauan…

Suhtaudun bloggaamiseen varsin ristiriitaisesti. Pakko myöntää, että useista blogeista nousee toisinaan ajatus, että onpa ihme itsekorostusta. Ja tässä sitä ollaan sitten kai korostamassa itseään… Vaikka enhän minä sellaista…

Toisaalta, tykkään lukea blogeja. En voi sanoa seuraavani mitään blogia aktiivisesti, mutta on kourallinen blogeja, joissa poikkean kerran parissa viikossa, toivoen ja uskoen, että löydän niistä jotain uusia ideoita ja inspiraatioita, joiden pohjalta luoda omia juttuja. Hienoja blogeja selaillessa olen huomannut, että maailmassa on paljon kauniita asioita, jotka pitää osata nähdä ja ihmisiä, jotka osaavat. Ja puhun nyt siis ihan konkreettisista asioita.

Mäkin haluan oppia, joten pitää kai tätä kokeilla.

Puheenaiheet Ajattelin tänään