Välikatsaus 3.5.

Hei,

ajattelin tulla nopeasti päivittämään hieman tilannekuulumisia näin pari viikkoa huhtikuun kulukatsauksen jälkeen. Kuten aiemmin kirjoitin, oli mulla viime kuulle pari isompaa laskua, joiden vuoksi rahaa ei jäänyt säästöön paljoakaan. Kuukauden lopullinen säästösumma oli 180 € , joka tuloillani tarkoittaa 12 % nettopalkastani. Nettopalkkani on kuukausittain noin 1500 €. Kulukatsauksen mukaan arvioin saavani säästöön noin 15 %  eli himppasen enemmän, mutta tällä kertaa meni näin.

Koskaan ei voi täysin varautua kuluihin joita tulee, ja mulle tyypillisesti käy niin, että silloin kun rahaa jää muutenkin hieman vähemmän säästöön tulee yllättäviä menoja. Niin myös tälläkin kertaa, kun eräänä aamuna täytyi lähteä koiran kanssa eläinlääkäriin. Tulin kotiin onneksi vain 60 € kevyemmällä kukkarolla – tärkeintä on kuitenkin rakkaan lemmikkini hyvinvointi – mutta 60 euroa on kuitenkin tuosta säästämästäni 180 eurosta jo kolmasosa.

Että tällainen välikatsaus. Lupaan päivitellä lopulliset luvut sitten juuri ennen palkkapäivää – teen samalla myös toukokuusta kulukatsauksen. Katsotaan olenko saanut menoja hieman kitkettyä.

tyo-ja-raha raha hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *