Elämyksellinen isänpäivä

"Paljononneavaanpaljononneavaan, paljon onneeeea iiiisii, paljon onnea vaan!"

Samaan aikaan eri puolilla Suomea käärepaperi rapisee ja jännitys tiivistyy. Onko se partakone? Vai ehkä sähköhammasharja? Tai sittenkin kalsarit. Ehkä bokserit. Ihanaa, kiitos raitasukista!

Aiemmin tapahtunutta: Äidit ja lapset ovat kierrelleet kuumissaan keltaisten muovikassien ympäröiminä ja metsästäneet tarjouspartakonetta, pohtineet kalsarilaatuja ja kokoja. Mitä me ostettiinkaan viime vuonna? Joko se isi on lukenut kaikki uutuuskirjat? Otetaan nyt kuitenkin niitä sukkia, kun isi jättää niitä lojumaan lattialle ja pesukone syö loput. Isänpäiväaamuna lapset heräävät kuudelta ja äiti nousee heidän kanssaan. Kuten joka akamu. Pekonit tai vaihtoehtoisesti herkkusienet laitetaan käristymään, leivät paahtimeen ja ehkä jopa väännetään itse ermakakku. Lapset roikkuvat äidin yöpaidan helmoissa.

Vaihtoehtoinen skenaario: Äiti ja lapset huokaisevat isänpäiväaamuna helpotuksesta ja antavat isille halauksia. He ovat viettäneet lahjanmetsästysajan leikkipuistossa. Itse tehdyssä kortissa lukee: Isi, tänään tarjoamme sinulle elämyksen, Kiasmassa on Tosi kyseessä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.