Kesäkiireitä

Kiirettä on pitänyt viime viikkoina oikein urakalla, mikä on näkynyt täällä bloginkin puolella melkoisen hiljaisena kautena. Syynä armottomaan hoppuun on toisaalta kesälomasesongin lähestyminen (kaikki jäävät lomille hiukan eri aikoihin, joten useamman henkilön työpanosta vaativat hommat on pakko hoitaa justnytheti) ja toisaalta parinkin projektin siirtyminen hektiseen tuotanto- tai viimeistelyvaiheeseen.

Kiasmassa 15. kesäkuuta aukeavaa design-vuoden taidehelmeä, Camouflage-näyttelyä, viilataan avajaiskuntoon. Näyttelysaleissa raikaavat rakentajien porat ja toimistoissa paukutetaan kuumeisesti nettisivuja, painotuotteita ja ohjelmasuunnitelmia. Skifiporealtaassa kuulemma kylvetään jo tänään, ja aulaan kurvannut virkattu poliisiautokin taitaa olla jo viimeisiä tikkejä vaille valmis. Innolla kohti avajaisia siis!

Toinen aikaa syönyt projekti on loppukesällä urbaania taidetta esittelevä URB 12 -festari, jonka ohjelmistoa ollaan paraikaa kasaamassa ja tiedotusta käynnistelemässä. Luvassa on ainakin tanssia, monenlaista performanssia, leffaa, ainakin yksi skeitattava veistos sekä Jalkapallo-ooppera. Ei, ei tästä WTF:n määrästä oteta täälläkään ihan vielä täysin selkoa :D

Ja Jalkapallo-oopperasta puheenollen, hittiesitys hakee yhä lisää esiintyjiä! ilmoittautua voit täältä. Esimakua esityksestä saa vaikkapa tästä videosta:

Kuva: Riitta Ikonen & Karoline Hjorth, Eyes as Big as Plates # Agnes II, Camouflage-näyttelystä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.