NAPOLEON PINK HORSE ja tarjous Lilyläisille!

a_nap10_01.jpg

Esitystaidetta Lilyläisille! Kiasma-teatterissa keikkailee parhaillaan NAPOLEON PINK HORSE, ja Lilyläisillä on nyt mahtava mahdollisuus kokea tämä kone- ja soitinmusiikin, laulun, tanssin ja spoken wordin ainutlaatuinen sekoitus tarjoushintaan.

Varaa liput Kiasman Infosta (09 1733 6501) ja kerro varauksen yhteydessä olevasi Lilyläinen, niin saat liput 5 eurolla kappale!

NAPOLEON PINK HORSE on osa Thank You for the Music -näyttelyn ohjelmaa, ja esityslippuun sisältyy myös sisäänpääsy kaikkiin Kiasman näyttelyihin.

a_nap08_02.jpg

Esityksen nähneet kommentoivat sitä mm. näin:

Kiitokset mahtavasta esityksestä! Se oli visuaalisesti ja äänellisesti upea (tanssit, lavan käyttö, musiikki [mahtavaa!]..). Erityisesti valosuunnittelu oli huikeaa.
Julia

Esitys oli mielenkiintoinen ja erilainen aiempiin näkemiini esityksiin verrattuna. Pidin esitystä enemmänkin jonkinlaisena performanssina, sillä siinä ei ollut minkäänlaisia taukoja ja normaalisti lavan toisella puolella tapahtuvat asiat, kuten pukeutumiset oli otettu mukaan.
Isabelle

Napoleon Pink Horse oli mielenkiintoinen esitys. Laulun, liikkeen ja äänen hämmentävä kokonaisuus oli vaikuttava. Seurasin erityisesti ääni- ja valotekniikkaa, joka oli hyvin toteutettu.
Petrus

Tervetuloa teatteriin!

Esitykset:
to 29.3. klo 19, pe 30.3. klo 19, la 31.3. klo 15 ja su 1.4. klo 15.
Kesto 1h
Liput 15/10€ / Lilyläisille 5€

Lisätietoja Kiasma-teatterin sivuilta.

Huom. esitys on K-15
Esityksessä käytetään vilkkuvia valoja.

Kuvat: VTM/KKA Pirje Mykkänen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *