Oiva työkalu

"The  British Board of Film Classification would not permit the general release of a film or video if it depicted a phallus erect to the point that the angle it made from the vertical (the "angle of the dangle", as it was often known) was larger than that of the Mull of Kintyre, Argyll and Bute, on maps of Scotland."
Wikipedia

Museotyöllä, brittien (väitetyillä) televisiorajoituksilla ja skotlantilaisella niemellä on jotakin yhteistä.

Muistan nimittäin elävästi kokouksen, jossa suunniteltiin Kiasmaan esille tulevaa Pipilotti Ristin näyttelyä. Kokouksessa yhtenä keskeisenä mietinnän aiheena oli eräs museon aulaan kaavailtu videoteos, jossa vilahtaa penis. Keskustelu pyöri lähinnä sen ympärillä, miten jähmeä videolla vilahtava pensseli on ja kehtaako sen vuoksi videota laittaa ollenkaan aulaan pyörimään.

Pohdimme (emme aivan vakavissamme), pitääkö kulmamitalla ruudulta arpoa, missä asteessa fallos jötköttää, että tiedetään, onko se liian hävytön kaikille avoimeen tilaan.

Olisimmepa silloin tienneet, että heppiä ja sen mahdollista shokkiefektiä voi näppärästi arvioida  Skotlannin jylhää rantaviivaa tihrustamalla! Oiva työkalu vastaisuuden varalle.

Kuva: Mull of Kintyre

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.