Alku aina hankalaa…..
Ei tää nyt ihan lähtenyt…
Mikä siinä on, että toisen osan saa toimimaan, toista ei? Ruoka oli aiemmin kunnossa, ja jaksoin syödä vähän ja usein – mutta en kuntoillut… Nyt: jaksan käydä salilla, jumpissa, juoksemassa portaita… Mutten saa katsottua ruokailua!
AAAAAARRRGH!!
Aiemmin söin säännöllisesti;
Aamiainen: rahka + marjat
Lounas: kala/kana/tofu + kasvikset
Välipala: eaejuusto
Päivällinen: kala/kana/tofu + kasvikset
Iltapala: rahka + mehukeitto
Tykkäsin, koska sai tehtyä hyvinkin monipuolista ruokaa, ja koska tuliset mausteet ovat hyväksi, ja mielestäni ruoka ei ole ruokaa jos ei siitä ala nokka vuotamaan, olin onnessani.
Mutta nyt, niskasta kiinni, mutta miten?
Haasteet:
1) Aloitettu Thyroxin-lääkitys kilpirauhasen vajaatoimintaan. Lääkityksessä ohjeistuksena on, että lääke tyhjään vatsaan (=aamulla), sitten 20min syömättä mitään, ja 4h ilman maitotuotteita… Eli siinä meni rahka. Soijavalmisteitakaan en pysty kauhesti syömään korkeiden veriarvojen takana.. Ehkä kookosvalmisteet? Lasketaanko kookosmaito maitotuotteeksi? Olenko tyhmä?
2) Uusi työ, uusi tiimi, uusi tyyli. En halua erakoitua, jäämällä yksin taukotilaan syömään eväitä, kun muut lähtevät kanttiiniin lounaalle. Laihdutuksen näkökulmasta, mun olisi pakko jäädä taukotilaan, jotta pysyn kiinni ruokailutottumuksissa..
3) Viikonloput. Viikonloppuna tulee nautittua erityisesti sokeria, ja kaikki ruokailutottumukset lentää ikkunasta ulos. Cheat-päivä on fine, ja välillä pitää voida syödä pizzaa, mutta kaks ja puol päivää (itsensä) kusettamista on ihan naurettavaa.. Mutta minkäs teet? Ihan oikeasti, kysyn, mitä mä teen!
Nyt paahdan kuntoiluinnolla, ja hitaasti palaan ruokailuasiaan. Hyvä tästä tulee.. pakko tulla.