Kyttä on sovinistisika

Poliisiammattikorkeakoulu sai eilen negatiivista huomiota miesopettajansa jouduttua esitutkintaan epäiltynä pääosin opiskelijoiden seksuaalisesta ahdistelusta. Tämä nostaa niskavillani pystyyn ehkä vielä hiukan enemmän kuin vastaava uutisointi muutoin, koska uskon järjestyneeseen yhteiskuntaan, jonka nuhteettomia palvelijoita poliisit ovat. Usein käyn oppilaideni kanssa keskustelua suomalaisesta poliisista, joka on hyvä ihminen ja jota ei tarvitse pelätä. Monilla asiakkaillani kun on päinvastaisia kokemuksia kotimaastaan tai muualta maailmasta, missä he ovat eläneet.
 

Järkytyksestä hivenen toinnuttuani siirryin Iltalehden kommenttiosioon koskien tätä uutista. En pidä möyhöävistä kommenttibokseista, mutta nyt ajattelin, että saan hitusen vertaistukea omaan pahaan olooni ja ainakin verenpainetta hetkellisesti korkeammaksi. Sainkin, mutta en tukea vaan sitä painetta.

”Hyvä kampanja on pilattu. Tuntuu vain, että osa kampanjan vetäjistä ei halua tätä myöntää, mikä johtaa vastareaktioon kansalaisten piirreissä.

Kampanjalla on onnistuttu leimaamaan kaikki valkoiset heteromiehet potentiaalisiksi ahdistelijoiksi. Kun alkuperäinen tarkoitus oli tuoda ahdistelun laajaa levinnäisyyttä yleiseen tietoon, sukupuolesta riippumatta.”

Ylläoleva on suora lainaus Iltalehden kommenttiosiosta. Keskustelija toteaa me too -liikkeen pilatuksi, sillä kaikki valkoiset heteromiehet on nyt leimattu potentiaalisiksi ahdistelijoiksi. Millään en jaksaisi tästä vetää mamujuttua taas, mutta olen viime aikoina lueskellut paljon tarinaa siitä, kuinka kaikki maahanmuuttajat raiskaavat/tappavat/hyväksikäyttävät/rosvoilevat/keksi itse lisää. Ja kaikki maahanmuuttajathan noita hommia tekevät, koska joitain heistä on tutkinnassa ko. asioiden takia. 

Mitenkäs se sitten ei koske valkoisia heteromiehiä? Jos kerran yksi poliisiopettaja ahdistelee, niin kyllä ne kaikki ahdistelevat. Vaan ei kuitenkaan ahdistele, sillä tekijän kantasuomalaisuuden perusteella tämä on vain yksittäistapaus.  

 

”On huolestuttavaa se, että seksuaalinen ahdistelu halutaan nähdä heteromiehelle kuuluvana itsestäänselvänä oikeutena, ja ahdistelun kriminalisoiminen heteromiehen vietin kriminalisoimisena.

Siis: Ahdistelu ja raiskaus ovat vääriä, tuomittavia asioita, heteromiehen vietti ei!”

 

Löysin kommentikentästä lopulta myös lohdullisen, uskoni maailman hyvyyteen palauttavan kommentin. Tästähän tässä on ollut kokoajan kyse. On feminististä ämmien kitinää, kun eivät ymmärrä, että valkoihoisen heteromiehen pitää antaa vähän koskea, kun miehen tekee mieli. Mutta perkele hyväksikäytöistä kovemmat tuomiot, kun kyseessä on maahanmuuttaja!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *