Mällit naamalla oppimiskeskusteluun – tarina meikkifriikistä opettajasta

Ostinpa jokin aika sitten paljon kehutun Essencen meikinkiinnityssuihkeen (Glow to Go Illuminating setting spray), jonka luvattiin tuovan kasvoille huikea hehku. Olin kuullut ja lukenut myös negatiivisempia arvioita kyseisestä tuotteesta, mutta aiemmin Essencen meikkeihin hyvin tyytyväisenä annoin arvostelun mennä toisesta korvasta sisään ja tulla toisesta ulos.

Paljon kosmetiikkaa kuluttavana ihmisenä olisi pitänyt ymmärtää testaamisen merkitys varsinkin, kun tuotteesta oltiin oltu useampaa mieltä kuluttajien keskuudessa. Soheltavana ja suurpiirteisenä luonteena taas en todellakaan arvosta mitään varmisteluja, vaan heittelen kamaa naamaan minkä kerkeän. Kyllä sen siitä sitten pois saa! Paitsi että mitä opimme tällä kertaa…

Minulla oli aamulla tuhoton kiire kuten tavallisestikin. Nyt hoppu oli vielä tavallistakin holtittomampaa, sillä minulla oli heti aamusta alkaen varattuna oppimiskeskusteluaikoja, joihin olin tehnyt myös tulkkivarauksia. Sitovia juttuja siis, ja kaupungille kalliita aikataulujen pettäessä. Sain meikin valmiiksi ja kiinnityssuihketta hapuillessani kouraan tarttui luottotuotteen sijaan tuo uusi puteli.

Nopea silmäys ohjeisiin pullon takaa, raivokasta runkkaamista muutaman hetken verran ja ruiskaus naamalle. Nimenomaan ruiskaus, ei suihkaus kuten odotin. Pullosta levisi tai oikeammin ei levinnyt kasvoille sangen tyylikäs hehku. Valitettavasti hyvin paikallisesti muunmuassa nenään, leukaan ja toiselle poskelle. Valkoisina, isoina, kiiltavinä klimppeinä. Näytin siltä, etten ollut viime suihinoton jälkeen pyyhkinyt naamaani.

Raivokas hinkkaus, yritä varjella meikkipohjaa, hankaa lisää, auttaako puuteri, kokeillaan peitevoidetta. Ei. Läiskeet levisivät hiukan, mutta taivasvarjele eivät lähteneet mihinkään. Kellosta aikaa, kauhe kiire, ei muuta kuin autoon ja työmaalle.  Siinä sitten istuin päivän konservatiivisten muslimivanhempien katseiden alla vakuuttavana ammattilaisena ja lasten turvallisena kasvattajana sen näköisenä kuin useinkin aamusti kylpisin spermassa pesemättä naamaani sen jälkeen.

Annan tälle suihkeelle joka tapauksessa uuden mahdollisuuden, kunhan edellinen eri merkkinen loppuu ja saan siitä erinomaisen pullon käyttöön. Opin nimittäin netistä, että suurin syyllinen tuotteessa on huono sumutinpullo itse aineen ollessa hyvää.

Mitä lopulta opimme tästä? Testaa muulloin kuin kiireessä, kuuntele nettineuvoja ja kavereita huolellisesti ja hanki peittävä nopeasti levittyvä värivoide yllätysroiskeita häivyttämään. Seuraavissa oppimiskeskusteluissa näytän läikätöntä naamaa.

kauneus ostokset meikki hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *