Saippuapupu on palannut!

Hei rakkaat vanhat ja uudet ystävät!

Jotkut muistanevat minut ja möyhöämiseni vuoden takaa, jolloin kirjoittelin Saippuakuplia ja pupunkorvia -nimistä blogia vuoden verran. Äkillisesti muuttunut elämäntilanne, kivat pikku haasteet ja ongelmat, lakimiehen kanssa neuvottelut ja kaikenlaisten entiseen lähipiiriin kuuluneen henkilön aiheuttamien vahingoittamisyritysten selvittelyt saivat minut unohtamaan saippuakuplat elämästäni.

Nyt aika on kypsä toiselle tulemiselle, ja lupaan jatkaa samaa tuttua rataa kuin ennenkin! Sydäntäni lähellä ovat edelleen ihmisoikeudet, tasa-arvo, suvaitsevaisuus, rokki, rauha ja rakastaminen. Viimeisen vuoden aikana omassa elämässäni eteen tulleet kommellukset ovat kypsyttäneet minusta ehkä entistäkin avarakatseisemman kaverin, ja jos joskus epäilin itseäni ja omia kykyjäni, en totta hitossa epäile enää hetkeäkään. Tästä menneestä mankelista täysjärkisenä selvinneenä voin todeta, että elämä on kivaa ja tulevaisuus jännää!

Lupaan kirjoittaa aiempaa säännöllisemmin. Vihaan dramaattisia huomionkerjuuhommia, joista ei sitten kumminkaan halutakaan kertoa enempää, joten vannon avaavani edellä vihjaistuja henkilökohtaisia solmujani myös teille. Terapioitsen itseäni kirjoittamalla. Otan vastaan palautetta. Haluan aktiivista keskustelua kommenttiboksiin. Otan kantaa, hämmennän ja hämmennyn.

Paljon olen saanut ja runsaasti antanut, mutta tänä vuonna toteutan sen vihoviimeisen saavuttamattoman ison unelman. Teen kirjoittamisesta itselleni päätyön.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *