Koulutuksessa

Oli toukokuinen torstai ja olin tuloksellisen johtamisen koulutuksessa Turussa. Tuo kaksipäiväinen koulutus pidettiin hotellissa, jossa osallistujat myös yöpyivät. Odottelin koulutuksen alkua ja nautin aamukahviani kun huomasin tutun hahmon, vanhan opiskelukaverini, Teemun. Emme olleet nähneet vuosikausiin, elämä oli opintojen jälkeen vienyt meidät eri puolille Suomea. Hymy nousi välittömästi huulilleni kun muistelin kuinka olin ollut aina ihastunut häneen. Hän ei vaan tainnut koskaan tietää sitä. Olimme toki flirttailleet, mutta koskaan välillämme ei ollut tapahtunut mitään. Ehkäpä tilanne pitäisi korjata nyt, mietiskelin. Samassa Teemu kääntyi ja näki minut. Samaan aikaan myös kouluttaja alkoi puhumaan edessä ja meidän piti mennä paikoillemme.

Koko aamupäivän koitin keskittyä kouluttajaan ja unohtaa parin rivin päässä istuvan miehen. Mutta aivoni eivät selkeästi olleet samaa mieltä ja huomasinkin useampaan otteeseen vilkuilevani Teemua. Huomasin myös useamman kerran hänen vilkuilevan takaisin. Ehkä en ollutkaan yksin ajatusteni kanssa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Koko päivän kestäneen koulutuksen jälkeen oli illallisen ja vapaan verkostoitumisen aika. Istuimme samassa pöydässä Teemun ja muutaman muun osallistujan kanssa keskustellen päivän sisällöstä.

Parin viinilasin jälkeen keskustelu oli edennyt jo kovaa vauhtia töistä vapaa-aikaan ja minulle oli selvinnyt Teemun työskentelevän esimiesasemassa oululaisessa metallialan yrityksessä, eronneen muutaman kuukausi sitten ja asuvan yksin Oulun keskustassa. Ilmassa oli kevyttä flirttiä ja en kyennyt lopettamaan hymyilemistä vaikka olisin yrittänyt. Hymy tuntui kuin liimautuneen kasvoilleni kun katselin pilke silmäkulmassa tuota komistusta, joka istui nyt vieressäni.

Teemu oli sopivasti minua pidempi, raamikas mies. Tummat hiukset, juuri sen mittaiset, että sinne voisi upottaa sormet… Kulmikkaat kasvot, jykevä leuka. Silmälasit. Ja mikä hymy… Koitin kerätä itseäni etten sulaisi lammikoksi. Mutta sitten keskityin katsomaan kuinka hän nousi ja käveli tiskille. Hänellä oli päällään tummat farkut, jotka saivat hänen takapuolensa näyttämään niin kovin, kovin hyvältä. Koitin ihailla tuota näkyä niin paljon kuin mahdollista ilman, että se olisi itsestään selvää mitä katson. Ylävartaloa peitti harmaa kauluspaita, ja halusin tietää, mitä sen alla on. Miltä sen alla näyttäisi. Miltä tuntuisi tunnustella toista, liikuttaa kättä pitkin tuota lihaksikasta selkää, upottaa kynnet…

Selkeästi en ollut yhtään niin huomaamaton kuin olin ajatellut, sillä minua vastapäätä oleva Leena katsoi minua tietävästi ja hymyili. Kun Teemu tuli pöytään, ilmoitti Leena, että hän haluaa tanssia ja otti mukanaan toisen pöydässä olevan miehen jättäen meidät Teemun kanssa kahdestaan istumaan.

“Tiedätkö. Mua aina vähän harmitti, ettei olla oltu tekemisissä enää. Sä oot todella kaunis. Ja fiksu. Ja… Niin.” Teemu sanoi katsellen tuoppiinsa ja lisäsi: “Harmi kun asutaan niin eri paikoissa…”

“Mutta nythän me ollaan täällä. Yhdessä. Samassa paikassa.” sanoin selkeästi viinistä rohkaistuneena ja katsoin Teemua samalla koittaen rauhoitella sykettäni.

“Totta.” kuului Teemun suusta ja pian tunsin käden reidelläni. Hymyilin hermostuneena kun Teemu alkoi nojautua puoleeni ja kostutin huuliani. En voinut uskoa, että tämä oli oikeasti tapahtumassa. Kaikkien näiden vuosien jälkeen. Kun huulemme kohtasivat sykkeeni nousi entisestään. Tunsin Teemun huulet huulillani, hänen käden liikkuvan reidelläni ja raotin suutani kuin kutsuakseni hänet sisään. Pian tunsinkin kielen tunnustelemassa huuliani. Upotin käteni hänen hiuksiin ja vedin lähemmäs minua.

“Pitäiskö meidän mennä jonnekin… muualle?” ehdotin ja Teemu lähti johdattamaan minua pois tilasta ja kohti hissejä.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Saavuimme Teemun hotellihuoneeseen. Minut työnnettiin heti seinää vasten ja ranteistani otettiin kiinni, käteni nostettiin pääni yläpuolelle. Olin aivan kiinni Teemun ihanassa vartalossa, jota olin jo vuosia halunnut. Olin vuosia fantasioinut tästä hetkestä, tästä ihmisestä ja nyt tilanne oli oikeasti täällä. Sykkeeni nousi jännitykseni kanssa ja koitin ahmia  miestä suuhuni enemmän ja enemmän. Himoni oli niin suurta, etten tajunnut enää ympäröivästä maailmasta mitään. Oli vain minä ja Teemu. Minun himoni ja Teemun vartalo, joka tuntui olevan ainut, joka pystyisi sen sammuttamaan. Näin kuitenkin hänen silmissään palavan himon myös ja tiesin etten ollut ainut, jolla oli vaikeuksia hillitä itseään.

Sainkin tästä voimaa ja vahvuutta. Työnsin Teemun molemmilla käsillä irti itsestäni ja näin samantien hämmennyksen hänen kasvoillaan. Hymyilin vain viekkaasti nostaen toista kulmaani ja aloin riisumaan hänen vaatteita hitaasti. Kauluspaidan napit yksi kerrallaan. Jokaisen napin välissä suutelin paljastuvaa ihoa. Hitaasti paita pois hartioilta ja se sai tippua lattialle. Teemu koitti riisua minun vaatteitani, mutta läpsäisin vain käden irti ja iskin silmää.

“Ei vielä” kuiskasin Teemun korvaan ja suutelin hänen kaulaansa. Kuulin kuinka hänen suustaan karkasi henkäys. Aistin, että hänelle on vaikeaa olla koskematta ja sainkin pariin kertaan uudestaan läpsiä kädet irti itsestäni kun riisuin häntä.

Kun vihdoin Teemulla oli päällään enää tiukat, mustat bokserit, maltoin lopettaa. Boksereiden läpi näki hyvin kuinka isona ja kovana hän jo oli. Hymyilin viekkaasti ja työnsin hänet istumaan hotellihuoneen sohvalle.

“Säännöt on yksinkertaiset: et saa koskea mihinkään ennen kuin annan luvan. Istut vain siinä. Paikallasi. Liikkumatta. Koskematta mihinkään. Ymmärrätkö?” sanoin käheästi Teemulle, ja sain vastaukseksi nyökyttelyä.

“Hyvä, hyvä.”

Ja niin laitoin musiikkia soimaan. Aloin hitaasti tanssimaan musiikin tahtiin himmeässä hotellihuoneessa. Keinutin lanteitani. Sekoitin hiuksiani. Nojasin seinään, nostin hameen helmaa ja laskeuduin kyykkyyn, levitin haarani ja annoin Teemulle suoran näköyhteyden jo läpimärkiin alushousuihini. Vein hitaasti käden pitkin kylkeäni ja lanteitani aina reittä ja säärtä pitkin alas ulkopuolelta ja nostin sisäpuolta pitkin ylös. Hitaasti. Tein ympyröitä sisäreiteeni. Hitaasti kiusoitellen lähestyin alushousujeni reunaa. Näin kuinka Teemulla oli selkeästi vaikeuksia pysyä paikallaan kun hän silmä ja kyrpä kovana seurasi kättäni. Sohvalta kuului raskas hengitys ja näin kuinka hän odotti seuraavaa liikettäni. Toin käteni aivan kankaan reunalle. Liikutin sormiani reunaa pitkin. Hitaasti. Samalla katsoen suoraan Teemun silmiin.

“Ei helvetti” kuului Teemun suusta samalla kun hän nousi sohvalta ja oli kävelemässä luokseni.

“Ei ei ei… Teemu. Ei. Takaisin sohvalle!” sanoin samalla kun nousin ylös  ja toruin tomerasti samalla kun sisäinen jumalattareni nautti siitä, ettei minun show’tani kestetty pidempään. En kuitenkaan ollut vielä valmis. Halusin kiusata lisää. Halusin härnätä lisää. Halusin lisää.

Teemu istuutui takas alas ja hengitteli syvään ulos ja sisään suun kautta ennen kuin totesi olevansa valmis jatkamaan.

Jatkoin tanssiani musiikin tahdissa. Lanteeni keinui. Liikutin kättäni rintojeni päältä kohti kylkiäni. Käänsin selkäni kohti Teemua ja vein käteni sinisen kynähameeni vetoketjulle. Katsoin olkapääni yli suoraan Teemun silmiin ja iskin silmää. Avasin hitaasti vetoketjuni ja laskin hametta alas reisiäni samalla kun keinutin lanteitani. Sentti sentiltä Teemulle paljastui takapuoleni, jota peitti enää pienet mustat pitsialushousut. Pidin jalat suorina ja pyllistin sohvan suuntaan kun laskin hameen aina nilkkoihini asti ja astuin ulos vaatekappaleesta. Kuulin henkäisyn takaani.

Seuraavaksi vuorossa oli vaalea kauluspaitani. Käännyin taas kasvot kohti sohvaa, jossa Teemu koitti parhaansa mukaan olla paikallaan. Aloin hitaasti nappi kerrallaan avaamaan omaa paitaani rikkomatta meidän välistä intensiivistä katseyhteyttä.

Tiputin paitani lattialla dramaattisesti. Päälläni oli enää mustat pitsiset hipsterimalliset alushousut, mustat hyvin rintojani korostavat ja nostavat rintsikat, mustat stay-upit sekä mustat korkokengät. Tiesin näyttäväni hyvältä tässä asukokonaisuudessa, tai mitä asustani oli jäljellä ja kiitinkin itseäni siitä, että päätin aamulla panostaa asuuni. Näin myös Teemun ilmeestä, että selkeästi asuvalintani oli osunut nappiin.

“Muista. Ei saa koskea. Ei ennen kuin annan luvan” varoittelin taas ja astuin seisomaan hänen eteen. Ei vastausta.

“Teemu. Ymmärrätkö? Ei saa koskea” kokeilin uudestaan ja kuulin käheän myöntymisen äänen. Astuin eteenpäin ja Teemun jalat jäivät jalkojeni väliin. Laitoin käteni hänen olkapäilleen ja nojasin eteenpäin. Näin sain rintani koko komeudessaan Teemun kasvojen eteen. Istuin hajareisin hänen syliin ja aloin liikuttamaan vartaloani hitaasti hänen vartaloaan vasten. Tunsin hänen kovan kyrpänsä jalkoväliäni vasten ja huokaisin ääneen. Tunsin kuuman, vaativan sykkeen pillussani ja tiesin, että vaikka kuinka nauttisin Teemun kiusaamisesta ja hänen reaktioistaan, en kestäisi pitkään ilman häntä sisälläni. Halusin sitä jo niin kovasti ettei päähäni mahtunut muuta.

Hieroin itseäni ja vartaloani Teemua vasten samalla kuiskutellen hänen korvaansa kuinka haluan häntä ja suudellen kaulaa.

“Ooh, en malta odottaa, että panet mua kovaa” ja “Ei luoja, mä haluan sua niin” kuiskaukseni saivat Teemun kovenemaan entisestään ja hieroinkin itseäni tuota ihanan jumalallista kovaa kyrpää vasten. Ai luoja kuinka halusin tuota miestä… Kuinka halusin hänet sisääni päästämään minut tuskistani. Kuulin Teemun raskaan hengityksen korvissani ja se sai haluni kasvamaan entisestään.

“Mari… Ei vittu… Mä haluan sua” Teemu aneli. Tässä kohtaa päätin nousta seisomaan Teemun eteen taas. Aloin olla jo niin kiihottunut, ettei vaatisi suuria laueta. Tarvitsin tilaa etten tulisi liian nopeasti.

Vein kädet hitaasti pitkin vatsaani ja kylkiäni ylös rinnoilleni. Hieroin ensin reunoilta, sitten alta ja jatkoin ympyrämäistä liikettä. Purin huultani ja katsoin intensiivisesti Teemua silmiin. Näin kuinka hän tuijotti suoraan rintoihini ja käsiini, kuinka hän tutki mitä teen ja miten hän haluaisi päästä leikkimään rinnoillani myös. Päätin kiusata lisää ja puristaa käsilläni rintojani yhteen ja kumartua häntä kohti. Selkeästi kiusani toimi kun Teemun suusta pääsi kirosanoja. Ja sisäinen jumalattareni nautti saamastaan reaktiosta.

Hitaasti avasin takaa rintaliivien hakaset, mutta pidin kupit paikoillaan. Ujutin ensin toisen käden pois olkaimesta ja sitten toisen. Ainut, mikä piti enää rintojani kupeissa sisällä piilossa, oli käteni. Hieroin hitaasti taas rintojani yhteen ja purin huultani.

Siinä minä seisoin. Lähes vieraan miehen hotellihuoneessa kaukana kotoani päälläni korkokengät, stay-upit, alushousut ja mitä ikinä rintsikoistani olikaan enää peittämässä rintojani. Päätin kuitenkin päästää meidän molemmat nyt jännityksestä ja annoin rintaliivieni tippua lattialle. Saamani reaktion perusteella hän nautti näkemästään.

Riisuin hitaasti myös läpimärät alushousuni. Tämän jälkeen riisuin Teemun bokserit ja nyt edessäni istui täysin alaston mies. Ihailin tuota miehekästä vartaloa ensin hetken. Halusin muistaa tämän näyn lopun elämääni. Ihana raamikas, lihaksikas mies. Alasti. Edessäni. Ja hän halusi minua.

Suutelin Teemua huulille. Puraisin alahuulta ja aloin suutelemaan polkua pitkin hänen kaulaansa ja vatsaansa ja kohti hänen majesteettisena seisovaa kyrpäänsä. Kuinka halusinkaan hänet jo suuhuni.

“Vittu mä haluan sua…” käheä ääni kuului Teemun suusta ja hän selkeästi huomasi mitä aioin seuraavaksi, sillä hänen silmänsä syttyivät.

Siinä se oli. Mahdollisesti paksuin kyrpä, mitä olen koskaan nähnyt. Aivan kasvojeni edessä. Valmiina minulle. Minua alkoi ehkä jopa hieman pelottaa. Mahtuisiko tuo jättiläinen ikinä suuhuni saatika pilluuni? Mutta haluni testata ja tuottaa nautintoa voitti pelkoni. Suutelin Teemun kyrvän päätä. Otin aivan sen juuresta kiinni toisella kädelläni tiukasti ja suutelin pitkin vartta. Katsoin Teemua silmiin samalla kun lopulta upotin hänen kivikovan kyrpänsä suuhuni. Teemu sulki silmänsä ja hänen päänsä kaatui taakse samalla kun lista kirosanoja karkasi hänen huuliltaa. Kuinka ylpeä olinkaan itsestäni!

Välillä suutelin ja runkkasin vartta, välillä imin päätä ja upotin aina vain enemmän ja enemmän sisääni. Nopeutin tahtia ja puristin toisella kädellä kiveksiä. Imin parhaani mukaan. Liikutin kieltäni. Suutelin. Otin kokonaan ulos suustani ja hitaasti otin tiukkojen huulieni välistä uudestaan sisään. Teemun hengitys alkoi olemaan jo huomattavan raskasta, mutta en ollut vielä valmis. En lähelläkään.

Jatkoin nopeammin ja nopeammin. Kunnes lopetin. Kokonaan. Kaiken. Teemu katsoi minua hämmentyneenä ja hymyilin vain viekkaasti ja aloitin hitaasti alusta. Hitaasti suuhun sentti sentiltä, imien, suudellen, runkaten. Kovempaa ja enemmän. Pääni liikkui mukana ja kyrpä oli välillä niin syvällä että mieleni teki kakoa. Koitin kuitenkin parhaani mukaan jatkaa.

“Voi vittu… Vittu Mari… Joko saa koskea?” kysyi Teemu kärsivästi ja annoin luvan. Salamana Teemun kädet olivat hiuksillani ja hänen lantio alkoi liikkua mukana suihinotossani. Ajattelin kiusanneeni miestä tarpeeksi, joten nopeutin entisestään vauhtia, annoin aivan kaikkeni suihinotolleni. Otin hänet niin syvään kuin pystyin ja nielaisin.

“Ei helvetti… Ei vittu… Mä en kestä kauaa…” murisi Teemu.

Tässä kohtaa tiesin voittaneeni. Jatkoin samalla tavalla. Runkaten. Imien. Otin niin syvälle kuin pystyin. Uudestaan ja uudestaan.

“Vittuuuuu…. Mä tuun! Mä… mä… Vittu!” ja samassa tunsin kuinka Teemun sperma ryöppysi suuhuni ja koitin niellä niin paljon kuin pystyin. Teemu tärisi ja hengitti raskaasti kiroillen välillä lisää. Ja minä nielin. Kaikkea en saanut nieltyä, vaan vähän valui pitkin suupieliä. Nuolin kyrvän puhtaaksi ja otin sormella ohi valuneet spermat suuhuni samalla kun iskin Teemulle silmää.

“Ei helvetti… Ei tän näin pitänyt mennä! Mun piti panna sua joka tavalla ja joka tasoa vasten.” protestoi Teemu.

“Kuka sanoi, että tää oli tässä? Ymmärtääkseni meillä on vielä monta tuntia aikaa katsoa mitä me keksitään.” sanoin samalla kun nousin jälleen seisomaan.

“Totta!” innostui Teemu ja veti minut syliinsä hajareisin. “Ja toi oli parasta mitä mä oon koskaan kokenut… Sä oot mahtava. Ja mä aion näyttää sulle just kuinka paljon mä sua haluan ja kuinka mä nautin sun seurasta.”

Samassa huuleni olikin jo Teemun huulilla. Teemun kädet vaelsivat pitkin vartaloani, kun hän vihdoin sai koskea. Hän suuteli kaulaani, näykkäisi korvanlehteäni ja kuiskasi kertoen kuinka seksikkäältä näytin. Huokaisin ja työnsin rintojani paremmin esille. Teemu huomasi tämän ja vei kätensä ja huulensa rinnoilleni. Hän puristi ja hieroi, leikki ja suuteli, näykki ja nuoli. Ja minä hieroin itseäni jo malttamattomana häntä vasten ja huokailin kovaan ääneen.

Aivan yhtäkkiä Teemu otti kiinni minusta ja nousi seisomaan. Kiljahdin, mutta samassa huuleni oli peitetty huulilla ja ääneni katosi Teemun suuhun. Suutelin kuin henkeni olisi riippunut siitä ja vein käteni hänen hiuksiin. Teemu lähti liikkeelle, enkä tiennyt minne menemme tai mitä tapahtuisi, mutta en halunnut päästää irti. Kaikki mitä tarvitsin, oli tässä ja nyt.

Teemu heitti minut sängylle ja tuli päälleni. Hän suuteli minua. Huulille. Kasvoille. Kaulalle. Rinnoille. Hänen kätensä kiersivät jokaisen sopukan kehostani ja hyväilivät minua. Tunsin Teemun painon päälläni ja polttavan himon kehossani. Olin niin märkä, että valuin reisiäni pitkin jo. Liikutin vartaloani malttamattomana Teemua vasten kuin kutsuen häntä etenemään. Halusin niin pahasti helpotusta. Pääni sisällä takoi vain himo eikä sille näkynyt loppua.

“Luoja sulla on upea vartalo…” kuului käheä ääni Teemun suusta, joka matkasi rintojeni välistä pitkin vatsaa ja sai minut haukkomaan henkeä. Suljin silmäni ja koitin keskittyä tuohon ihanan tuntemukseen, mitä Teemu sai aikaan, miten kehoni vastasi hänen kosketukseensa. Hän avasi reisiäni entisestään ja liikutti sormeaan häpyhuulillani.

“Niin kovin märkä pillu. Tuhma tyttö.”

“Joooh… Sua varten.” vastasin käheästi ja tajuamatta ympäröivästä maailmasta mitään.

Tunsin sormen piirtelevän ympyröitä sisäreidelläni ja tunsin lämpimän hengityksen pilluani vasten. Tunsin, kuinka sormi siirtyi kevyesti sisäreideltä takaisin häpyhuulilleni ja vihdoin sisääni. Tunsin kuinka sormi pumppasi sisälläni ja nautintoni alkoi taas nousta kohti vapautusta ja hekumaa. Liikutin kehoani tahdissa ja huokailin. Samassa tunsin kuinka sormi otettiin sisältäni pois ja Teemun märkä, lämmin ja liukas kieli tuli hyväilemään minua. Se liukui ensin pitkin häpyhuultani, sitten toista, ennen kuin se tunkeutui vakooni. Huohotin jo kovempaan ääneen ja puristin lakanoita käsilläni. Liikutin lantiotani Teemun tahdissa ja vaadin lisää nautintoa. Vaadin saada laueta.

“Ai luoja… tää tuntuu… vitun hyvältä” huohotin ja palkinnoksi tunsin Teemun suun klitoriksellani ja samassa sormen sisälläni.

“Aaaah, joo! Just noin!” kehoitin huohotukseni välissä ja tunsin, kuinka aivan liian kauan paisunut himoni alkoi ottaa lopullisesti valtaa ruumiissani. Hengitykseni oli nopeaa ja pinnallista, en saanut kunnolla happea, mutta ketä kiinnosti hengitys kun nautinto oli vaan niin paljon parempaa. Tunsin kuinka Teemu teki taikojaan märässä, vuotavassa pillussani ja reiteni tärisivät. Ja sitten se nousi nopeasti, iski vartalooni enkä voinut muuta kuin antautua – orgasmi. Kuin olisin tippunut syvään nautintoon eikä sille olisi loppua.

“Mä tuun, vittu mä tuuuun!” kiljaisin kun lantioni nytki Teemua vasten. Pilluni supisteli ja käteni puristivat lakanoita kuin henkeni riippuisi niistä. Nautinto kulki vartaloni läpi aaltoina, tuoden aina uusia ja uusia aaltoja mukanaan, eikä orgasmi tuntunut laantuvan. Luulin hajoavani silkasta nautinnosta.

Pilluni sykki vielä orgasmin jälkiaaltoja, kun Teemu nousi takaisin päälleni ja vei taas kivikovana seisovan kyrpänsä pillun suulle.

“Ei vittu se oli kiihottavaa” kähisi Teemu työntäessään kyrpäänsä sisääni. “Ihanan tiukka pillukin vielä.”

Kiersin sääreni Teemun ympärille ja keskityin tuohon ihanaan, kovaan kyrpään, joka souti sisälläni tuoden nautintoa. Miten seksi voikaan tuntua niin hyvältä. Aloin nopeasti lähestymään uutta orgasmia, vaikka aloin epäillä loppuikin ensimmäinen missään vaiheessa kuitenkaan. Teemu takoi pilluani huohotuksieni säestämänä ja tunsin laukeavani pian. Minua pantiin koko ajan kovempaa ja kovempaa, ja pilluni tiukensi otettaan Teemun ympärillä.

“Helvetti… Sä tunnut liian hyvältä…” kirosi Teemu ja se oli viimeinen asia mitä kestin. Uusi orgasmi räjähti sisälläni vielä kovempaa kuin ensimmäinen. Vavahtelin Teemun alla ja kurkustani karkaisi parkaisu. Pilluni sykki ja puristin Teemua itseäni vasten kaikilla voimillani. En ymmärtänyt maailmasta enää mitään, mutta tunsin kuinka Teemu työntyi sisääni vielä muutaman syvän, kovan työnnön ennen kuin hänen liikkeensä pysähtyi ja vartalonsa tärisi omaani vasten. Hänen suustaan pääsi karjaisu ja kirosanoja kun hän painui päälleni.

“Oi luoja… Se… Se oli mahtavaa” sanoin raukeana, onnellisena ja niin tyydytettynä

“Niin oli… Kohta uudestaan” hän vastasi ja suuteli minua.

Ja hetken aikaa, kaikki oli täydellistä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *