Ladataan...
Sammalsydän

Kaunis välipala

Oon varmaan tässä trendissä niin jäljessä, nimittäin tuorepuurossa. Kauan niiden kokeilua olen himoinnutkin ja muutama mun trendikkäistä kavereista onkin tämän näppärän välipalan jo ajat sitten keksineetkin arkeensa mukaan. Mutta itse kokeilin vasta nyt. En jaksanut edes kauheasti omia aivoja käyttää vaan kokeilin reseptiä suoraan eräästä suositusta Tickle Your Fancy blogista, joka taasen oli Alpron Breakfast Guide -aamiaisohjelmasta. En ole mikään kova reseptien keksijä, saatikka kova kokeilija keittiössä muutenkaan. Perus pastabolognese ja hernari ne naisen ja miehen tiellä pitää. Tosin pidän syömisestä ja ruuasta ylipäätänsä, että eiköhän se kokeilija kokki ala nostaa päätään kunhan saadaan tuo uusi hieno keittiö käyttöön. 

Hyväähän se tuorepuuro oli. "Makeaa mössöä," niin kuin veljeni kuvaili minulle, kun kerroin että haluiaisin tätä kokeilla. Mutta ymmärrän kyllä tuorepuuron näppäryyden ja suosion aamupalana sekä välipalana. Minunkin varmaan täytyy tämä arkeeni liittää, sillä pian meillä elämää tahdittaa pieni ihmisenalku. Luulen ( lue pelkään) ,että yleensä hitaisiin aamuihini kuuluva lämmin, höyryävä kaurapuuro saa hetkeksi unohtua. Tässä reseptissä oli siis;

puolikas banaani muussattuna

1 dl mantelijuomaa

3/4 dl kookosjogurttia

3/4dl kaurahiutaleita

vähän kanelia ja suolaa 

koristeeksi oman maun mukaan marjoja, pähkinöitä, hedelmiä 

Sekoitin kaikki ainekset keskenään kulhoon ja annoin turvota jääkaapissa yön yli, nam. 

Nämä Nachtmanin kristallilasit on muuten upeat. Niistä on ihana nauttia niin välipalaa, kuin juoda ihan vain vettäkin. Ne on näitä arjen pieniä iloja:) Kauniit asiat kun inspiroi. Käytiin muuten ystäväni Iisan kanssa ruokakuvaus kurssilla. Sieltä sai jos jonkinlaista vinkkiä kuvauksiin ja kurssi olikin todella innostava minusta. Sieltä piakkoin lisää kuvamateriaalin kera.

Nyt... syömään! 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Sammalsydän

Elämä jatkuu

Tää aloituskuva on jotenkin tyhjentävä. Loppuvuosi meni jotenkin mustana vain ohi. Menetin yhden parhaan ystäväni ja perheenjäsenemme, meidän pienen ja rakkaan Hertta koiran. Sitten meni avopuolisoni pappa. Rauhaa heille<3 Lunta ei sitten tullutkaan jouluksi ja kukkakauppa-alalla joulun aika menee töitä tehdessä. Mieli oli jotenkin hyvin alakuloinen. Mikään ei oikein kiinostanut rehellisesti sanoen. Siksi bloginkin kirjoittaminen takkusi niin, etten saanut tännekään mitään aikaiseksi. Harmi sinänsä, sillä joulun aikaan olisi ollut mahtavia ideoita liittyen joulukukkiin yms. 

Mutta kuitenkin... niin hyvillä mielin, että on uusivuosi. Meidän remontti alkaa edetä. Pari huonetta on jo suhtkoht valmiina. Ajatukset alkavat jo pikkuhiljaa hiipiä kohti kevättä ja valoa. Sain myös uuden ystävän ja perhenjäsenen jouluksi. Leevin <3 <3 Hän on ihan super.

Joten hyvillä mielin uuteen vuoteen. Tämä vuosi tulee olemaan meille aivan erilainen. Jotain ihan uutta ja mullistavaa on tiedossa<3 Nyt tarkoituksena kuitenkin aloittaa keittiöremontti. Huoh! Saa nähdä miten käy "terveellisemmän" ruokailutavan joulun jäljiltä. Pelkäämpä, että mikropitsat elikkäs kuraläpät löytävät tiensä meidän jääkaappiin :D Yritän taistella ettei niin kävisi.

Laittelen tähän muutamia kuvia meiltä joulusta. Pakko on laittaa vielä kuva niin upeasta joulukuusesta. Nurmelan joulupuulta hankittu pihta. En voi varmaan koskaan enää hankkia meille normaalia metsäkuusta iskän perämettistä. Vaikka kaikella kunnioituksella, rakkaita nekin minulle ovat.

 

Ihanaa alkanutta vuotta sinulle. Valoa ja kevättä kohti:) 

 

Ladataan...

Ladataan...
Sammalsydän

Lumimarja, puolukka ja calluna

Pikamoikat kiireen keskeltä. Onneksi tää marraskuu on ollut niin luminen ja valoisa. On jaksanut paljon paremmin painaa töissä ja kotona elää remontin ja yhden toisenkin projketin parissa;) Meinasi vaan itku päästä (saattoi ehkä oikeasti tullakkin), kun katsoin sääennusteita. Vettä ja plussaa, yök! Noh, ihanaa oli saada hetki nauttia valkoisesta luonnosta. Ehkä se pian taas saapuu uudelleen.

Meillä kotona alkaa jo syntyä uutta pintaa remontin edetessä. Koitan kuvailla tässä joku päivä, kunhan listat ja sähköpistokkeet löytävät paikkansa. Eräässä vaiheessa alkoi jo epätoivo iskeä, mutta nyt alkaa jo näyttää niin hyvältä. Onnea on oma remppamies, oon hänestä niin ylpeä. Meidän kodista tulee aivan ihana. 

Kynttilöitä tulee luonnollisesti kaamoksen vallitessa sytyteltyä. Erilaiset kranssit, sekä muut askartelut kuuluu myös mun tapaan selvitä tästä pimeimmästä vuoden ajasta.  Askartelin tässä yhtenä päivänä herkän kranssin lumimarjoista, puolukasta ja valkoisista callunoista. Se sopi mainioisti lasisen Ihanne-purkin ympärille jossa pidän milloin hedelmiä ja milloin kynttilöitä:D 

Kranssi kesti aika kauan, ehkä viikon sisätiloissa. Toki sitä täytyi sumutella vedellä jokapäivä, sillä etenkin callunat kuivahtavat sisätiloissa. Kranssipohja oli tehty muutamasta rautalangasta. Tällöin kranssista tuli siro ja sievä sekä se taipui lasisen astian ympärille moitteetta. 

Mukavaa alkanutta viikkoa just sulle:)  Ei anneta vesisateen masentaa, (eipä).


 

 

Ladataan...

Pages