Mitä tapahtui viime viikolla?

Ajatuksena tosiaan oli, että koostaisin joka sunnuntai yhteen viikon tapahtumia, mutta heti toisena sunnuntaina tämä suunnitelma meni uusiksi. No, tätä se vauva-arki on – aina ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Tässä kuitenkin tulee viime viikon poimintoja.

Viikon paras: Ihana sää! Viikon paras ehdottomasti. Ollaan ulkoiltu tosi paljon ja saatu kavereita seuraksi. Kyllä aurinko vaan piristää!

Viikon huonoin: Viikon huonointa on vaikea keksiä, koska mitään erityisen huonoa siinä ei ollut! Tämä tietenkin erittäin positiivista. Ainoana pienenä miinuksena mainitsisin sen, kun Noel oppi kiljumaan haha! Koko lauantai meni tätä uutta mahtavaa taitoa harjoitellessa ja voin vaan todeta, että korvat kiitti kun Noel meni yöunille, haha!

Viikon outfit: Mainitsin jo viime viikolla, että vihdoin Noel alkaa olemaan isompiin vaatteisiin sopivaksi. Tai isommat vaatteet alkaa oleen Noelille sopivia (isommilla tarkoitan reiluja 56 ja 62 -kokoja). Vihdoin saatiin mintunvihreä jumpsuit käyttöön, jonka tilasin OivaHandmadelta. Näitä ihania käsintehtyjä vaatteita löytyy Instagramista @oivallinen.arki . Suosittelen! Seuraavassa koossa odottaa samanlainen jumppis, mutta mustana.

Viikon hankinta: UNIPUSSI!!!!! Oon pohtinut unipussin hankintaa jo jonkun aikaa ja nyt vihdoin tilasin sen. Muutama yö takana sen kanssa ja mun mielestä yöt on rauhoittunut jonkun verran. Peitto ei oo hetkeen tullut kysymykseen, kun minimiehellä on niin kova vauhti öisin, mutta unipussi pysyy päällä ja lämmittää. Jos oisin tiennyt, että se auttaisi yösekoiluihin, oisin laittanut tilaukseen jo ajat sitten.

Noelin paras: Noel kääntyi ensimmäisen kerran selältä mahalleen!! Se on ollut nyt viikon ajan niin lähellä, vain muutamasta sentistä kiinni. Turhautuminen on ollut todella kova eikä selällään olla enää kauaa ilman huutoa viihdytty. Toivottavasti nyt tajuaa alkaa kääntyileen, niin helpottaa pienen turhautumista. Mutta kylläpä äiti oli ylpeä!

Viikon unet: Alkuviikko oli todella levotonta ja öisin syötiin useamman kerran, jonka lisäksi heräiltiin treenaamaan kääntymistä ja riehumaan. Tutti pysyi suussa nanosekunnin, kun vauhtia oli sen verran. Nyt viimeiset kolme yötä on ollut rauhallisempia ja kaikki ollaan nukuttu vähän paremmin. Ollaan ainakin toistaiseksi palattu yhden syötön taktiikkaan.

Mitä odotan eniten tällä viikolla? Kalenterissa on paljon lenkkitreffejä ja lauantaina mennään Hämeenlinnaan mun äidille grillaileen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *